Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.4

Perustuu 9 arvioon
0
0
1
3
5
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

IDUN Minerals
Foundation Freja

9 Arvosana
33,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

LYKO
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
11,25 €Alkuperäishinta 12,50 €

- Vaalea meikkivoide lämpimällä pohjasävyllä.

Idun Minerals on ruotsalainen, hoitavien ja suojaavien mineraalituotteiden sarja, joka on suunniteltu kaikille ihotyypeille, rasvaisesta kuivalle iholle. Sarjan tuotteisiin kuuluvat meikkivoide, puuteri, peitevoide, poskipuna, aurinkopuuteri sekä huulikiilto, luomivärit ja ripsivärit. Valikoimaan kuuluu myös meikkisiveltimien puhdistusaine.

Korkeapigmenttinen, silkinsileä ja pehmeä koostumus, joka antaa luonnollisen lopputuloksen. IDUN Minerals Foundation tuntuu ja näyttää puuterilta, mutta on voidemainen levitettäessä. Mineraalit sulavat ihoon antaen tasaisen ja kauniin lopputuloksen. Idun Minerals foundation on vettä torjuva ja pysyy paikallaan koko päivän. Ihon pohjasävy määrää, mikä meikkivoide sopii parhaiten. Mikäli pohjasävy on kellertävä, kutsutaan sitä lämpimäksi pohjasävyksi. Sen sijaan, jos se on enemmän roosaan päin, kutsutaan sitä kylmäksi pohjasävyksi. Yleisin on lämmin pohjasävy.

9 g

Ostetaan yleensä yhdessä

42,40 €
53,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020