iDeal of Sweden

iDeal Of Swedeniltä löydät tyylikkäät ja toimivat puhelintarvikkeet, kuten kännykänkuoret, suojakuoret, korttikotelot, suojakotelot, näytön suojakalvot, langattomat laturit, varavirtalähteet ja latausjohdot markkinoiden useimmille puhelimille. Kauniisti muotoillut ja käsintehdyt tuotteet on valmistettu tarkkaan valikoiduista materiaaleista – ruotsalaista muotoilua ja laatua parhaimmillaan.

Muotoilumme seuraa kuumimpia trendejä, ja inspiraatiota haetaan viimeisimmiltä catwalkeilta ympäri maailman. Kun päätät ostaa iDeal Of Sweden -tuotteen, voit luottaa siihen, että suojakuoresi ei ainoastaan suojaa sitä, vaan on myös trendikäs, tyylikäs ja persoonallinen. Valitse marmoria, kukkia, raitoja tai yksivärinen design ja luo oma, persoonallinen tyylisi. Saadakseen jatkuvasti inspiraatiota viimeisimmistä trendeistä, iDeal Of Sweden tekee yhteistyötä kansainvälisten vaikuttajien kanssa ja luo yhdessä heidän kanssaan trendikkäitä ja tyylikkäitä suojakuoria ja suosittuja influencer-tuotesarjoja.

40 tuotetta
40 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020