4 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.0

Perustuu 52 arvioon
14
5
10
11
12
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Ida Warg
Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark 150 ml

52 Arvosana
17,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Värillinen vaahto, jossa on kesän tuoksu. Antaa sinulle välittömästi ruskettuneen ihon. Vaahto on helppokäyttöinen ja täydellinen sinulle, joka haluat helpon levityksen ja nopeasti näkyvän lopputuloksen.

Sopii kaikille ihonsävyille.

Kosteuttaa 48 tunnin ajan.

100 vegaaninen.

Käyttö:

Kosteuta kuivat ihoalueet, kuten kyynärpäät ja polvet ennen käyttöä. Ravista pulloa varovasti. Ota haluttu määrä tuotetta levityshanskaan. Huomioithan, että tuote voi jättää käsiin läiskiä, mikäli sitä käytetään ilman suojaa.

Levitä vaahtoa tasainen, ohut kerros iholle. Väri kehittyy 12 tunnin ajan.

Vältä kastamasta ihoa 3 tuntiin levityksen jälkeen.

HUOM! Älä kuori ihoa vuorokauteen ennen käsittelyä. Seuraa käyttöohjeita. Vältä kosketusta satiinin, nylonin ja silkin kanssa. Älä istu vaaleille ja herkille huonekaluille ennen kuin olet käynyt ensimmäisen kerran suihkussa/kylvyssä käsittelyn jälkeen.

Säilytetään pimeässä ja viileässä, max 21 asteessa!

VAROITUS:

Paloherkkä aerosoli. Painepakkaus. Voi räjähtää kuumentuessaan. Ei saa altistaa lämmölle, kuumille pinnoille, kipinöille, avotulelle tai muille sytytyslähteille. Tupakointi kielletty. Älä suihkuta avotuleen. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 asteen lämpötilalle. Vältä suihkuttamasta tuotetta silmiin tai ärtyneelle iholle. Vältä tuotteen sisäänhengittämistä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

150 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

24,40 €
34,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020