I Love...

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
1
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

I Love...
Signature
I Love Elderflower Fizz Bath Salts 500 g

1 Arvosana
12,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Auringonsäteet sadekuuron jälkeen ja ilmassa leijuva ihana seljankukan tuoksu. Kukat, herkulliset hedelmät ja vilvoittava kurkku tuoksuvat aivan kesältä. Eloisa Elderflower Fizz -tuoksu sisältää vihreää omenaa, kurkkua, seljankukkaa sekä jasmiinia.

Kylpysuola sisältää 99 % luonnollisia ainesosia, mukaan lukien ACB-bambuvettä, joka tekee ihosta pehmeän, kosteutetun ja antaa hienostuneen tuoksun. Kylpysuolassa on ihana tuoksu, joka tekee kylpyhetkestä ihanan.

Kaikki I LOVE -tuotteet ovat parabeenittomia ja silikonittomia, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet sopivat vegaaneille ja ne on valmistettu Iso-Britanniassa.

Annostele 2 nyrkillistä kylpysuolaa lämpimään veteen ja sekoita, kunnes se on liuennut veteen. Hyppää kylpyyn, rentoudu ja nauti hyväntuoksuisesta kylvystä 20 minuutin ajan. Halutessasi detox-kylvyn, lisää koko pakkaus kylpyyn.

500 g

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020