I Love...

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

I Love...
Signature
I Love Violet Dreams Scented Reed Diffuser 100 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
23,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Unelmoi itsesi makeaan ja hyväntuoksuiseen maailmaan, joka on täynnä Parman orvokkia, sisilialaista bergamottia ja vihreää omenaa.

Violet Dreams on romanttinen tuoksu, jonka sydäntuoksussa on valkoista liljaa, jasmiinia ja orvokkia yhdistettynä pohjatuoksun patsuliin, vaniljaan ja kuivakukkiin. Tuoksut vaikuttavat meihin; ne saavat meidät paremmalle tuulelle, rentouttavat ja ilahduttavat. I LOVE -huone sisältää luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka saavat aikaan miellyttävän ja rentouttavan tunnelman. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia ja sopivat vegaaneille. Valmistettu Iso-Britanniassa.

Huonetuoksu kestää jopa 12 viikkoa.

Poista lasipullon sinetti ja aseta siihen korkki ja tuoksutikut, jotka imevät itseensä nesteen. Huonetuoksu leviää ilmaan tasaisesti tehden kodista hyväntuoksuisen. Käännä tuoksutikkuja säännöllisesti, kunnes huonetuoksu on käytetty loppuun.

100 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020