Hydréa London

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Hydréa London
Silk Cosmetic Sea Sponges 3-PACK

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
5,50 €Suos. hinta 7,50 €
Fin silkesmjuk havssvamp som kan absorbera mycket vatten och passar att användas dagligen. Denna havssvamp har mycket små porer vilket för att den passar bra för att använda till applicering av foundation och make-up samt djuprengöring av känslig hud kring ögon och näsa. Då havssvampen är mjuk kan den användas för att rengöra bebisars känsliga hud. Havssvampen kan även användas vid rengöring av ansiktet för att skonsamt exfoliera huden och ge en vacker lyster. Handplockad i Medelhavet.

Skölj i varmt vatten efter varje användning och låt därefter havssvampen lufttorka. Blek den inte, koka den inte, maskintvätta den inte, vrid den inte -  ta hand om havssvampen genom att krama den varsamt. För att djuprengöra havssvampen, lägg den upp till en timme i en lösning av hälften varmt vatten och hälften vitvinsvinäger. Skölj därefter havssvampen väl med enbart vatten och låt lufttorka. Djuprengöring kan även genomföras med varmt vatten och grapefruktkärnextrakt (Citricical) som är naturligt antibakteriellt. Skölj därefter havssvampen väl med enbart vatten och låt lufttorka.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020
ota ilo irti 55.OOO kauneudenhoitotuotteesta