Huxley

Huxley on moderni ihonhoitomerkki, jolle ihon luonnollinen kauneus on tärkeintä. Huxley haluaa pitää tuotteensa aitoina ja rehellisinä, ja keskittyä täysin siihen, mikä ihonhoidossa on tärkeää. Tuotteet keskittyvät hoitamaan iho-ongelmia, joita urbaani ympäristö, ilmansaasteet ja stressi voivat aiheuttaa. Huxley-tuotteiden tehokkuus perustuu ainutlaatuiseen viikunaopuntian siemenöljyyn, joka on tunnettu uskomattoman kosteuttavasta vaikutuksestaan ja korkeasta antioksidanttipitoisuudestaan.

ECOCERT-sertifioitu viikunaopuntian siemenöljy kerätään Saharassa, Marokossa. Käsinpoimitut siemenet kylmäpuristetaan, jotta ihoa hoitavat ominaisuudet saadaan parhaiten esiin. Berberi-naiset ovat käyttäneet viikunaopuntian siemenöljyä monia vuosia ihonhoitoon Saharan kovassa, kuivassa ja lämpimässä ilmastossa. Tuotteet on pakattu kauniisiin ja minimalistisiin pulloihin. Merkin myyntimenestyksiä ovat Extract It Toner, Oil Essence ja Fresh and More Cream. Huxley on merkki, joka uskaltaa käyttää uusia raaka-aineita tuotteissaan ja luoda uusia kauneustrendejä.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020