2 käyttäjäkuvat
Sensation

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.5

Perustuu 13 arvioon
1
2
3
3
4
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Sensation
Tuplapakkaus

13 Arvosana
6,90 €Suos. hinta 17,50 €60
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Cactus Sensation Volume Dry Shampoo
Cactus Sensation Extreme Volume Dry Shampoolla on uskomaton kyky antaa hiuksille tuuheutta ja pitoa sekä upean kaktuskukan tuoksun. Tämä kuivashampoo huolehtii siitä, että hiuksesi tuntuvat raikkailta pesujen välissä. Se imee välittömästi ylimääräisen rasvan ja vanhat tuotteet, samalla kun se antaa äärimmäisen paljon tuuheutta ja pitoa.

Käyttö:

Ravista pulloa huolellisesti, suihkuta hiuspohjaan noin 15 cm etäisyyden päästä ja työstä päästäksesi eroon rasvaisuudesta ja saadaksesi tuuheutta ja pitoa.

We Love Hair!

100 ml

Green Apple Sensation Dry Shampoo
Green Apple Sensation antaa sinulle todellisen uuden alun. Sen raikas, hedelmäinen ja leikkisä tuoksu sekä shampoon raikastavat ominaisuudet antavat boostausta itsetunnollesi.

Kuivashampoo huolehtii siitä, että tunnet itsesi raikkaaksi hiusten pesujen välissä. Se imee kaiken ylimääräisen rasvan ja tuotejäämät, samalla kun se antaa äärimmäisen paljon tuuheutta ja pitoa.

Käyttö:

Ravista pulloa huolellisesti, suihkuta hiuspohjaan noin 15 cm päästä ja työstä päästäksesi eroon ylimääräisestä rasvaisuudesta ja saadaksesi tuuheutta ja tukea.

We Love Hair!

100 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

27,40 €
47,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020