1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

1

Perustuu 1 arvioon
1
0
0
0
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Poze Hairextensions
Poze Tape On Extensions 1B Midnight Brown 4 cm/osa 60 cm

1 Arvosana
134,50 €
Toimitusaika 5-8 päivää

Lisää sävyjä

Pidempien ja paksumpien hiusten saaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Poze Tape On Extensions mahdollistaa unelmiesi tyylikkäät ja ylelliset Hollywood-hiukset vain muutamassa minuutissa.

Poze Tape On -hiuslisäkkeet antavat todella luonnollisen lopputuloksen, joka tuntuu miellyttävältä ainutlaatuisen Poze Natural-Comfort-System -teknologian ja ohuen, joustavan sekä pehmeän silikoninauhan ansiosta. Siinä on valmiiksi asennettu teippi, joka ei erotu hiuspohjasta.

  • Malli: Suorat hiukset, joita voi muotoilla myös kihartimella tai suoristusraudalla.
  • Määrä & Koko: Jokainen pakkaus sisältää 20 osaa, jotka ovat 4 cm leveät. Pakkaus sisältää yhteensä 52 g hiuksia, jotka ovat 50 cm pitkät.

Ohuille-normaaleille hiuksille tarvitaan 2 pakkausta, normaalipaksuisille hiuksille 3-4 pakkausta.

Poze Tape On Extensions -hyödyt:

  • Miellyttävä ja luonnollinen lopputulos
  • Helppo uudelleenkäyttää teippiä vaihtamalla
  • Hellävarainen ja sopii kaikille hiustyypeille
  • Valmiiksi leikatut osat säästävät aikaa ja ehkäisevät hiusten nykimistä ja kiristämistä.

Vinkki: Pese kädet ennen kiinnittämistä, jotta sormet eivät ole rasvaiset. Kiinnitä Tape On -pidennykset tavalliseen tapaan ja viimeistele painamalla kiinnikettä kevyesti pihdeillä saadaksesi kestävän kiinnityksen. Vältä öljyisiä tai rasvaisia tuotteita kiinnityskohdassa.

Poze Standard Quality – Myyntimenestys ja asiakkaiden suosikki. Tuuheutensa ja laatunsa ansiosta hiustenpidennykset sopivat erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin. Standard Quality -hiustenpidennykset ovat suorat ja saavat joissain tapauksissa luonnollista taipuisuutta pesun jälkeen. Hiukset ovat alunperin tummat ja ne värjätään. Valikoima sisältää kauniita sävyjä, jotka sopivat juuri sinun hiuksillesi.

100 % luonnolliset Remy-hiustenpidennykset on käsitelty Poze Keratin-Refill Process -menetelmällä, joka hoitaa hiuksia, ravitsee tehokkaasti ja tekee niistä vahvemmat. Remy tarkoittaa, että kaikki hiukset ovat oikeinpäin, mikä vähentää takkuisuutta ja parantaa kestävyyttä.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020