Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 9 arvioon
0
1
2
0
6
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Poze Hairextensions
Poze Clip&Go Aidot hiustenpidennykset 1B Midnight Brown 7 osaa/setti 50cm

9 Arvosana
110,50 €
Toimitusaika 5-8 päivää

Lisää sävyjä

Pidempien ja paksumpien hiusten saaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Markkinoiden tuuheimmat hiustenpidennykset mahdollistavat unelmiesi tyylikkäät ja ylelliset Hollywood-hiukset vain muutamassa minuutissa.

  • Malli: Suorat hiukset, joita voi muotoilla myös kihartimella tai suoristusraudalla.
  • Määrä & Koko: Poze-hiuspidennykset ovat markkinoiden tuuheimmat, yksi pakkaus painaa n. 125 g. Normaalipaksuisille hiuksille tarvitaan 1 pakkaus, erittäin paksuille hiuksille 2 pakkausta. 7 kpl osia eri leveyksillä, jokainen osa varustettu käyttövalmiilla klipseillä. Osien leveys on noin: 1 x 20 cm. 2 x 15 cm. 2 x 10 cm. 2 x 5 cm.

Poze Easy Clip Technologyn ansiosta on uskomattoman helppoa ja kätevää saada pidemmät/paksummat hiukset. Hiukset voi kiinnittää milloin tahansa ja mukana tulevien kätevien klipsien ansiosta kiinnittäminen on helppoa ja tukevaa. Poze suunnittelee omia klipsejä, jotka on vahvistettu metallilla ja kumireunalla, mikä antaa erittäin tukevan pidon. Unelmiesi hiukset kiinnittyvät vain muutamalla painalluksella. Tee näin: Erottele suora osio hiuksista, tupeeraa ja suihkuta. Ota sen jälkeen Clip On -osa ja kiinnitä se tupeerattuun osioon. Toista samaa tekniikkaa, kunnes kaikki osiot ovat paikallaan. Muotoile hiukset sen jälkeen haluamallasi tavalla.

Poze Standard Quality – Myyntimenestys ja asiakkaiden suosikki. Tuuheutensa ja laatunsa ansiosta hiustenpidennykset sopivat erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin. Standard Quality -hiustenpidennykset ovat suorat ja saavat joissain tapauksissa luonnollista taipuisuutta pesun jälkeen. Hiukset ovat alunperin tummat ja ne värjätään. Valikoima sisältää kauniita sävyjä, jotka sopivat juuri sinun hiuksillesi. 100 % luonnolliset Remy-hiustenpidennykset on käsitelty Poze Keratin-Refill Process -menetelmällä, joka hoitaa hiuksia, ravitsee tehokkaasti ja tekee niistä vahvemmat. Remy tarkoittaa, että kaikki hiukset ovat oikeinpäin, mikä vähentää takkuisuutta ja parantaa kestävyyttä.

  • Vältä nukkumista Clip & Go Extensions -pidennysten kanssa ja irrota ne hiuksista ennen nukkumaanmenoa, jotta nukut paremmin ja jotta hiustenpidennykset eivät kulu.
  • Irrota hiustenpidennykset, kun treenaat. Hiukset säilyvät raikkaampina, eikä niitä tarvitse pestä yhtä usein.
  • Tuuleta hiuksia, kun ne tuntuvat tunkkaisilta. Hiustenpesu ei ole välttämätöntä jokaisen suihkun yhteydessä. Mikäli tuuletus ei auta, on aika pestä pidennykset. Kun peset pidennykset, tee se erikseen ja kuivaa kevyesti pyyhkeellä, ennen kuin annat niiden kuivua itsestään. Harjaa hiukset läpi, kun ne ovat jälleen kuivat. Pozehair suosittelee, että käytät aina laadukkaita tuotteita hiustenpidennyksille.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020