Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.5

Perustuu 11 arvioon
2
2
1
1
5
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Bellami Hair
Magnifica 240g

11 Arvosana
355,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Bellami Magnifica on suorat irtohiukset, ja ne ovat oikea valinta sinulle, joka etsit todella pitkiä hiuksia! Magnifica on 61 cm pitkä ja ne ovat Bellamin pisimmät irtohiukset.

(Jos etsit todella paljon tuuheutta, suosittelemme että valitset Bellami BOO-GATTIN, Lily Hairin tai Khaleesin. Jos haluat keskivertomäärän tuuheutta ja pituutta, suosittelmme Bellami Bellissimaa, Bambinaa tai Balayagea.)

Bellamin irtohiukset eivät ole vain äärimmäisen ylellisiä ja paksuja tyvestä latvaan, vaan he käyttävät myös erikoismuotoiltuja klipsejä, joissa on ainutlaatuinen silikoninauha. Voit nauttia ihanista kiharoista ilman että ne vaurioittavat omia hiuksiasi.

Bellami-irtohiukset pysyvät varmasti paikoillaan, ilman että sinun tarvitsee käyttää hiuskiinnettä tai tupeerata hiuksiasi.

Bellami Clip-in -pidennykset valmistetaan 100 % aidosta Remy Human Hair -hiuksesta. Siksi Bellami -irtohiukset sulautuvat omiin hiuksiisi ja ne voidaan pestä, föönata, suoristaa tai kihartaa lämpömuotoilijalla - aivan kuten omat hiuksesi!

Bellami Magnifica Box sisältää:

  • 240 g, 61 cm pitkää 100 % Remy Human Hair -hiusta.
  • Yhteensä 10 hiusosiota.

Hoito:

  • Voit pestä Bellami-hiuksiasi, mutta vältä turhaa pesua. Vältä shampoota, joka sisältää sulfaatteja. Leave in -hoitoaineet ja hiusnaamiot pidentävät Bellami-hiusten käyttöikää.
  • Voit värjätä Bellami-hiuksia, mutta suosittelen niiden viemistä kokeneelle kampaajalle. Tietyt sävyt, kuten Balayage ja vaaleat sävyt ovat jo todella vaalennettuja ja käsiteltyjä, eivätkä ne kestä mitä tahansa käsittelyjä. Värjääminen voi johtaa Bellami-hiusten käyttöiän lyhenemiseen. Emme suosittele hiusten vaalentamista.

Ostetaan yleensä yhdessä

358,00 €
365,00 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020