11 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Original Oil Treatment

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa
Kuvaus
Ainesosat

Moroccanoil Original Treatment on hoitava öljykäsittely, joka sopii kaikille hiustyypeille! Vallankumouksellisen tehokas marokkolainen hiusöljy soveltuu niin hennoille kuin kuiville ja karheille hiuksille, jotka kaipaavat ravinteita ja hoitoa. Ravitsevaa Moroccanoil Original Oil Treatment -tuotetta käytetään hiusten muotoilussa ja käsittelyssä. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä sisältää arganöljyä, joka parantaa hiusten kuntoa pitkäkestoisesti. Oil Treatment poistaa pörröisyyttä ja selvittää takkuja samalla vahvistaen hiuksia ja niiden joustavuutta. Se jättää hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi sekä suojaa ympäristön aiheuttamilta vahingoilta.

Moroccan Oil Original Treatment on täydellinen tuote hiuslisäkkeitä käyttäville tai esimerkiksi jatkuvista muotoilu- tai värikäsittelyistä vaurioituneille hiuksille tai yleisesti ottaen kuiville ja karheille hiuksille. Marokkolainen öljy imeytyy hiuksiin nopeasti ja tuo niihin kiiltoa hiuksia rasvoittamatta. Se hoitaa hiuksia, eikä jätä niihin jäämiä.

Pumppu sisältyy pakkaukseen.

125ml

  • Tuotenumero:
    1207-300-0125

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020