Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.1

Perustuu 13 arvioon
3
4
0
1
5
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Joico
Moisture
Moisture Recovery Leave-In Moisturizer 300 ml

13 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa

Hiuksiin jätettävä suihke karheille hiuksille. Suojaa ja korjaa kaikkia kuivia hiustyyppejä. Suojaa hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja tekee hiuksista joustavammat ja helpommin käsiteltävät. Antaa lisää kiiltoa ja hehkua latistamatta hiuksia. Vähentää hiusten sähköisyyttä ja pörröisyyttä.

Edut:

Vahvistaa kiharia ja laineikkaita hiuksia ja antaa niille elinvoimaa. Selvittää hiukset nopeasti ja tehokkaasti. Sopii sekä miehille että naisille. Tekee hiuksista pehmeät, sileät, kiiltävät ja terveet.

Käyttö:

Selvittämiseen: Suihkuta runsaasti pyyhekuiviin hiuksiin (käytä pienempi määrä ohuisiin hiuksiin). Kampaa läpi ja muotoile haluamallasi tavalla. Ei huuhdella pois.

Raikastavana, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena: Suihkuta runsas määrä kuiviin hiuksiin vahvistaaksesi ja antaaksesi hiuksille uutta eloa. Suihkuta runsaasti kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin hoitaaksesi ja suojataksesi hiuksia. Ei huuhdella pois. Muotoile toiveidesi mukaan.

300 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020