Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Hairlust
Bamboo Head Towel

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
11,50 €
Kuvaus
Ainesosat
Helpompi ja käytännöllisempi kuin tavallinen pyyhe hiusten kuivaukseen. HairLust Bamboo Turban Hair Towel-hiuspyyhkeen avulla saat kylpyläkokemuksen myös omassa kylpyhuoneessasi. Pyyhe on suunniteltu käärittäväksi hiusten ympärille ja on valmistettu puuvillasta ja bambusta. Pyyhkeeseen kuuluvat napit saavat sen istumaan päähän mukavasti repimättä hiuksia.

Bambu on erittäin herkkä materiaali ja se soveltuu parhaiten kuiville, vaurioituneille ja hauraille hiuksille. Bambu on myös materiaalina hyvin imukykyinen verrattuna moniin muihin kuituihin. HairLust-hiuspyyhkeellä onkin erinomainen imukyky ja se kuivaa hiuksesi 10-kertaa nopeammin kun normaalista kankaasta olevat pyyhkeet. Materiaali on myös ympäristöystävällisempää, joten voit nautiskella sen käytöstä hyvällä mielellä. HairLust-turbaanipyyhkeen materiaali on lisäksi hajuton, antibakteerinen ja miellyttävän hengittävä.

HairLust-hiuspyyhe on muotoiltu hupuksi, jonka sisään hiukset on helppo ja mukava kääriä. Hupun kärjessä on nappi, joka tulee kiinnittää sille tarkoitettuun vastakappaleeseen.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020