2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.7

Perustuu 39 arvioon
7
4
3
6
19
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • 5 kuukautta sitten

    Not super impressed

    I had slightly yellowish hair and wanted it back to a colder tone. I have the Fudge silver shampoo which slightly dries out my hair but works great making the hair more of a cold tone. Wanted to try out a mask so my hair would feel healthier at the same time as I’m making it less yellow. This product worked, but my hair is very long and the bottle is very small, so it would become quite expensive to keep buying this product instead of just using silver shampoo which needs less product on hair and takes less time to make the hair cold-toned. I had this product on my hair for 30+ min.
    Tykkää

Grazette
Colour Mask Ashy Pearl 150ml

39 Arvosana
17,50 €Suos. hinta 23,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

Runsaspigmenttinen ja tehokas sävyttävä värinaamio, joka antaa hiusvärille uutta potkua ja kiiltoa. Lisäksi tuote on tehokkaasti hoitava, kosteuttava ja tekee hiuksista pehmeät.

Vinkki! Sekoita Colour Mask ja Colour Shield Conditioner kirkkaamman sävyn aikaansaamiseksi.

Colour Mask on saatavilla kymmenessä kauniissa vaaleassa, punaisessa ja tummassa sävyssä. Edistyksellinen pigmenttiteknologia mahdollistaa värin ulottumisen syvälle hiussuomuun asti, mikä tekee siitä pitkäkestoisen ja ainutlaatuisen hoitavan. Sävytteen tehoa voi säädellä vaikutusajan mukaan. Sävyyn vaikuttaa myös hiusten huokoisuus ja lähtökohtainen vaaleusaste. Lopputulos kestää 4-10 shampoopesua, hiusten laadusta ja vaikutusajasta riippuen. Mahdollisimman pitkäkestoisen lopputuloksen aikaansaamiseksi käytä käsittelyjen välissä väriä suojaavaa Colour Shield -shampoota ja -hoitoainetta.

Tuoksu:

Alkutuoksu Sitruuna, omena

Sydäntuoksu Päärynä, kielo, ananas

Pohjatuoksu Ylang-ylang, persikka

Ohjeet:

1. Käytä hanskoja ja levitä vastapestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin.

2. Vaikutusaika: 5-30 minuuttia; mitä pidempi vaikutusaika, sitä syvempi väri.

3. Huuhtele hyvin. Vältä kosketusta silmien kanssa.

150 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

70,12 €
26,94 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020