Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Giorgio Armani
Stronger with You duo

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
61,52 €Alkuperäishinta 96,50 €35
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Tuoksu, joka elää hetkessä ja muodostuu nykyhetken modernista energiasta. Se on ennalta-arvaamaton ja yllättää omintakeisuudellaan, kuten alkutuoksun mausteinen vivahde, joka on sekoitus kardemummaa, rosépippuria ja orvokin lehteä.
Tuoksussa on itsevarmaa tyylikkyyttä nuoruuden kevyellä huolettomuudella, jota välittää sydäntuoksun aromaattinen salvia.
Tuoksun savuinen Vanilla Jungle Essence™ välittää sensuellia tunnelmaa ja yhdistettynä sokeripäällysteiseen kastanjan vivahteeseen se antautuu vetovoimalle: Stronger With You.

50 ml

Doften för honom är oförutsägbar, lever i nuet och är formad av modern energi. Deodoranten för män överraskar med sin originalitet, som det kryddiga ackordet i toppnoterna – en blandning av kardemumma, rosépepparkorn och violblad.
Den manliga doften utstrålar självsäker elegans, med en ungdomlig livssyn, vilket förmedlas av salvian i det aromatiska hjärtat. Den kommunicerar med sensualitet, på samma sätt som det rökiga Vanilla Jungle Essence™ förälskar sig i det sockerglaserade kastanjeackordet och ger efter för dess magnetism: STRONGER WITH YOU. 75 ml
  • Kategoriat:Deostick
  • Tuotenumero:
    2067-901-0125

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020