Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.5

Perustuu 2 arvioon
0
0
1
1
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Giorgio Armani
Code
Profumo EdP 30 ml

2 Arvosana
56,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

60 ml30 ml

Armani code PROFUMO sihisee autenttista ja aina ajankohtaista maskuliinisuutta. Vivahteikas, rikas ja vangitseva tuoksu, joka saa aikaan vastustamattoman magneettista vetovoimaa. Muuttaa muotoaan läpikuultavasta läpinäkyvään, yön pimeydestä häikäisevään meripihkaan. Klassisen viettelevät, voimakkaat ja tuliset tonkapavusta peräisin olevat Code-pohjasävyt on viety uudelle ulottuvuudelle sensuellin puun ja meripihkan sekä storaksin sävyjen avulla.

Giorgio Armanin Code-sarjan viimeisin lisäys, Giorgio Armani Code Profumo, on saanut inspiraationsa tyylikkäästä ja ainutlaatuisesta Giorgio Armani -puvusta, joka sopii erikoistilanteisiin. Giorgio Armani Code Profumo ilmentää miehen ja naisen välistä vetovoimaa. Siinä on sensuellia charmia ja lämmintä tunnelmaa. Giorgio Armani Code Profumon kasvot kuuluvat yhdelle Yhdysvaltojen elokuvamaailman lumoavimmista näyttelijöistä nimeltään Chris Pine.

30 ml

  • Kategoriat:Tuoksut
  • Tuotenumero:
    2067-134-0030

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020