1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.1

Perustuu 33 arvioon
4
1
2
7
19
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ghd
Advanced Split End Therapy 100 ml

33 Arvosana
32,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Ghd Advanced Split End Therapy on hiuksiin jätettävä tuote, joka aktivoituu muotoilutyökalun lämmöstä. Tuote hoitaa hiuksiasi, ehkäisee vaurioita ja sulkee vaurioituneet latvat. Hiuksista tulee suoremmat, pehmeämmät ja kiiltävämmät. Pysyy yli 10 pesukertaa. Hemmottele hiuksiasi jo tänään!

Käyttö:

Älä käytä hoitoainetta ennen käsittelyä. Kuivaa hiukset föönillä. Saadaksesi parhaan lopputuloksen, suorista latvat lopuksi muotoilutyökalulla.

  1. Pese hiuksesi ja kuivaa niitä sitten hieman pyyhkeellä poistaaksesi ylimääräinen vesi.
  2. Ravista pakkausta ennen käyttöä ja annostele noin 10 ml kädellesi.
  3. Levitä voidetta sormilla hiusten latvoihin noin 5-10 cm matkalle. Voit levittää tuotetta kaikkialle hiuksiin kuiviin latvoihin.
  4. Käytä apuna ghd detangling comb -kampaa, jotta tuote levittyy tasaisesti hiuksiin.
  5. Jaa hiukset osiin ja föönaa ne suoriksi ja kiiltäviksi. Muista pitää fööni noin 3 cm päässä hiuksista. Käytä mielellään pyöröharjaa, esimerkiksi ghd natural bristle brushia, luodaksesi kampauksen.
  6. Jaa hiukset pieniin osioihin ja suorista hiukset lämpötyökalulla, jossa on tasainen 185 asteen lämpötila. Tämän jälkeen tuote kestää noin 10 pesukertaa.

100 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

66,80 €
151,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019