ghd Gold Max Styler

25 Arvosana
148,40 €Suos. hinta 185,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Osta lisäksi

Lyko Volumizing Argan Oil Spray 150ml9,45 €Suos. hinta 13,50 €

Todella paksut hiukset ovat unelma, mutta niide muotoilu voi olla haastavaa. Uudella ghd Gold Max Styler -muotoilulaitteella onnistut joka kerta. Sen suuremmat levyt suoristavat välittömästi vahvimmatkin kiharat ja afro-hiukset.

Uusi Gold Classic on ghd-merkin ylellisin hiusten muotoilulaite. Sen herkullinen muotoilu kultaisella kimalteella ja mustalla viimeistelyllä hivelee silmää. Uudet, tyylikkään kultaiset levyt eivät ole vain kauniita katsella, vaan ne myös muotoilevat hiuksesi taatulla ghd-laadulla.

Lisäksi Gold Classic Styler -laitetta on parannettu uusilla ominaisuuksilla, esimerkiksi pyöreämmillä reunoilla, jotka pienentävät hiusten jumiin jäämisen riskiä. Levyjen parannellut ominaisuudet auttavat laitetta liikkumaan helpommin hiuksillasi ja runko on on jopa 10% viileämpi.

Ghg-muotoilulaitteita voi käyttää yhtä kätevästi ja tehokkaasti niin suorien hiusten kuin kiharoiden luomiseen! Laitteiden edistyksellinen digitaalinen järjestelmä parantaa muotoilumahdollisuuksiasi. Keraamiset lämpölevyt mahdollistavat parhaan kiillon ja sähköttömät hiukset. Lisäksi laitteeseen kuuluu sisäänrakennettu "sleep mode" -turvatoiminto, joka sulkee ghd-laitteesi automaattisesti, jos sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.

Tämän tuotteen voit ottaa mukaasi kaikkialle, kiitos universaalin jännitteen, joka mahdollistaa saman upean ghd-laadun myös matkoillasi.

  • Elegantti muotoilu
  • Suojakotelo
  • Auto On/Off -ominaisuus
  • Johdon pituus: 2.6 m
  • Levyt: 85 x 40 mm
  • Ylälämpötila: 190°C
  • 110 - 240V, 150W
  • 2 vuoden takuu

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4.2

Perustuu 25 arvioon
3
0
2
3
17

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.