1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 29 arvioon
3
0
2
4
20
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ghd
Gold
Max Styler

29 Arvosana
169,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
VolumizingArgan Oil Spray150 ml
6,90 €Alkuperäishinta 12,50 €

Todella paksut hiukset ovat unelma, mutta niide muotoilu voi olla haastavaa. Uudella ghd Gold Max Styler -muotoilulaitteella onnistut joka kerta. Sen suuremmat levyt suoristavat välittömästi vahvimmatkin kiharat ja afro-hiukset.

Uusi Gold Classic on ghd-merkin ylellisin hiusten muotoilulaite. Sen herkullinen muotoilu kultaisella kimalteella ja mustalla viimeistelyllä hivelee silmää. Uudet, tyylikkään kultaiset levyt eivät ole vain kauniita katsella, vaan ne myös muotoilevat hiuksesi taatulla ghd-laadulla.

Lisäksi Gold Classic Styler -laitetta on parannettu uusilla ominaisuuksilla, esimerkiksi pyöreämmillä reunoilla, jotka pienentävät hiusten jumiin jäämisen riskiä. Levyjen parannellut ominaisuudet auttavat laitetta liikkumaan helpommin hiuksillasi ja runko on on jopa 10% viileämpi.

Ghg-muotoilulaitteita voi käyttää yhtä kätevästi ja tehokkaasti niin suorien hiusten kuin kiharoiden luomiseen! Laitteiden edistyksellinen digitaalinen järjestelmä parantaa muotoilumahdollisuuksiasi. Keraamiset lämpölevyt mahdollistavat parhaan kiillon ja sähköttömät hiukset. Lisäksi laitteeseen kuuluu sisäänrakennettu "sleep mode" -turvatoiminto, joka sulkee ghd-laitteesi automaattisesti, jos sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.

Tämän tuotteen voit ottaa mukaasi kaikkialle, kiitos universaalin jännitteen, joka mahdollistaa saman upean ghd-laadun myös matkoillasi.

  • Elegantti muotoilu
  • Suojakotelo
  • Auto On/Off -ominaisuus
  • Johdon pituus: 2.6 m
  • Levyt: 85 x 40 mm
  • Ylälämpötila: 190°C
  • 110 - 240V, 150W
  • 2 vuoden takuu

Ostetaan yleensä yhdessä

180,00 €
192,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019