2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ghd
INK ON PINK-KOLLEKTIONEN
platinum+ ink on pink styler

1 Arvosana
225,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
ghd platinum+ ink on pink styler

4EUR jokaisesta myydystä ink on pink muotoiluraudasta lahjoitetaan Breast Cancer Now säätiölle.
MY TATTOO. MY STORY.
Tänä vuonna ghd on lyöttäytynyt yhteen Chicagolaisen mastektomia tatuointiartistin, David Allenin kanssa, tarkoituksenaan auttaa uudelleenrakentamaan rintasyövän kokeneiden itsetuntoa.

ghd platinum+ muotoilurauta on koristeltu Davidin abstraktilla kukallisella kuvituksella, joka päällystää upeaa himmeää pinkin häivähdystä, herättäen feminiiniä tunnetta ja voimaantumista voimakkaan itsearvostuksen kautta.

Uraauurtavalla ennakoivalla ultra-zone teknologialla, ghd platinum+ muotoilurauta tunnistaa hiuksen jokaisen osion ja mukauttaa tehoa sen mukaisesti varmistaen, että hiusta muotoillaan aina ihanteellisella 185ºC lämpötilalla.

Muotoiluraudassa on ainutlaatuinen toivomusluusarana joka varmistaa että tarkkuustyöstetyt lämpölevyt asettuvat täydellisesti toistensa mukaisesti sekä pyöreämpi runko, jonka avulla luot kauniita, joustavia kiharoita sekä sileitä ja suoria lookkeja. Terveellisempää muotoilua yhdellä ainoalla raudan vedolla platinum+ tarjoaa 70% vahvemmat hiukset*, 2 x paremman suojan värille* ja 20% enemmän kiiltoa**.

Taistelussa elämän, naiseuden ja itsensä arvostuksen puolesta, auta meitä 15. vuosipäivänä maailmanlaajuisten rintasyöpäjärjestöjen tukemisessa keräämään miljoona euroa uuden ghd ""ink on pink"" kokoelman avulla. "

"*vähemmän katkeilua ja 2 x vähemmän värin haalistumista vs muotoilurautaan joka toimii 230° lämpötilassa
**vs luonnollisesti kuivuneet hiukset"

Ultra-zone ennakoivalla teknologialla: muotoilun viimeisin läpimurto, joka takaa yhdenmukaisen lämmön koko suoristusraudan lämpölevyn alueella. Tämä mahdollistaa yhdenmukaisen kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla.

Toivomusluu -sarana pitää levyt oikeassa linjassa toisiinsa nähden, mikä mahdollistaa paremman hallinnan minkä tahansa tyylin luomiseen.

Kehittyneet, tarkkuushiotut ja jousitetut levyt erittäin kiiltävällä viimeistelyllä vaivattomaan ja täydellisen sujuvaan muotoiluun ja antamaan kiiltoa.

Universaalijännite antaa samaa vertaansa vailla olevaa tehoa kaikkialla maailmassa.

Automaattinen valmiustila antaa mielenrauhaa sammuttamalla muotoiluraudan, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.

Kääntyvä 2,7 m pitkä virtajohto kätevään muotoiluun

185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun

Valmistajan 3 vuoden takuu

Taattu tuotteen aitous

“Killer combo” = ghd platinum+ ink on pink styler & ghd heat protect spray

“You may also like” = ghd gold ink on pink styler, ghd paddle brush & ghd advanced split end therapy

Palkintoja kahminut ghd platinum+ styler,käärittynä hienostuneeseen pinkin sävyyn ja David Allenin mutkikkaaseen kukalliseen designiin.

“Key words” = ghd, platinum+ styler, platinum+ muotoilurauta, ghd straightener, ghd rauta, ink on pink, David Allen, tatuointi, tatuointini, my tattoo, my story, ghd pink, pink,

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020