1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.6

Perustuu 21 arvioon
1
0
0
5
15
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ghd
Curve
Classic Curl Tong

21 Arvosana
162,50 €Suos. hinta 181,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
VolumizingArgan Oil Spray150 ml
5,31 €Suos. hinta 12,50 €

Luo ghd curve -sarjan kihartimien avulla ennennäkemättömät kiharat ja aallot, jotka kestävät yhtä kauan kuin sinäkin. Tuntuvatko kiharasi väsähtäneiltä ja latistuneilta? Saat kauniit, kiiltävät ja kestävät kiharat ghd curve -sarjan kihartimilla. Ne on kehitetty koko päivän ja jopa yön yli kestävien kampausten luomiseen. Kihartimien salaisuuden takana on niissä hyödynnetty ainutlaatuinen tri zone -teknologia, jonka ansiosta laitteet lämpenevät ihanteellisesti. Kuusi tehokasta sensoria takaavat jatkuvan 185°C lämmön, joka on optimaalinen lämpötila hiusten muotoiluun.

Lopputuloksena ovat terveemmät ja kauniimmat hiukset sekä kiiltävät ja kestävät kiharat. Ghd Curve Classic Curl Tong -kiharrin koossa medium (26 mm) soveltuu kiharoiden luomiseen koko hiuksiin, ja sillä saat klassisen tuuhean tuloksen myös lyhyissä hiuksissa.

Ostetaan yleensä yhdessä

177,00 €
175,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020