Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 18 arvioon
1
0
0
5
12
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ghd
Curve
Classic Curl Tong

18 Arvosana
159,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
VolumizingArgan Oil Spray150 ml
6,90 €Alkuperäishinta 12,50 €

Luo ghd curve -sarjan kihartimien avulla ennennäkemättömät kiharat ja aallot, jotka kestävät yhtä kauan kuin sinäkin. Tuntuvatko kiharasi väsähtäneiltä ja latistuneilta? Saat kauniit, kiiltävät ja kestävät kiharat ghd curve -sarjan kihartimilla. Ne on kehitetty koko päivän ja jopa yön yli kestävien kampausten luomiseen. Kihartimien salaisuuden takana on niissä hyödynnetty ainutlaatuinen tri zone -teknologia, jonka ansiosta laitteet lämpenevät ihanteellisesti. Kuusi tehokasta sensoria takaavat jatkuvan 185°C lämmön, joka on optimaalinen lämpötila hiusten muotoiluun.

Lopputuloksena ovat terveemmät ja kauniimmat hiukset sekä kiiltävät ja kestävät kiharat. Ghd Curve Classic Curl Tong -kiharrin koossa medium (26 mm) soveltuu kiharoiden luomiseen koko hiuksiin, ja sillä saat klassisen tuuhean tuloksen myös lyhyissä hiuksissa.

Ostetaan yleensä yhdessä

192,30 €
213,33 €

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.