Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.9

Perustuu 17 arvioon
0
4
3
0
10
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ghd
Aura Air Hair Dryer

17 Arvosana
169,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
VolumizingArgan Oil Spray150 ml
6,90 €Alkuperäishinta 12,50 €

Ghd Aura Air Hair Dryer -hiustenkuivaajassa on uusi Laminair-teknologia, joka mahdollistaa jopa 65% kohdennetumman ilmavirran tavallisiin hiustenkuivaajiin verrattuna. GHD Aura Air Hair Dryer -hiustenkuivaajassa on uuden sukupolven moottori, joka on 60 % hiljaisempi kuin perinteisissä fööneissä.

ghd Aura Air Hair Dryer -hiustenkuivaaja antaa vallan sinulle

ghd Aura Air Hair Dryerissa on ainutlaatuinen ja hillitty, mutta silti tehokas ilmavirta. Kyseisen tekniikan ansiosta on helppoa työstää keskitetysti yhtä hiusosiota kerrallaan. Ghd Aura Air Hair Dryerin tekniikka antaa sinulle tavallista hiustenkuivaajaa suuremman vallan hiusten muotoilussa.

ghd Aura Air Hair Dryer -hiustenkuivaajassa on tehokas moottori

Hiustenkuivaajassa on tehokas 1400-1600 W moottori. Sen ansiosta hiustenkuivaaja on paljon tehokkaampi kuin tavallinen hiustenkuivaaja. Lisäksi se on hyvin hiljainen verrattuna muihin, tavallisella moottoreilla varustettuihin fööneihin. Ghd Aurassa on täysin uudenlainen, harjaton moottori, jonka ansiosta se on kevyempi ja 60 % hiljaisempi. Ghd Aura Air Hair Dryer on ergonomisesti muotoiltu, minkä ansiosta sitä on helppo käsitellä ja se sopii hyvin käteen. Se kuivaa hiukset nopeasti ja varmasti käyttäen lisäksi ioni-teknologiaa, joka lukitsee kosteuden tehden hiuksista pehmeämmät ja kiiltävämmät samalla kun lopputulos on pitkäkestoinen. Ioni-teknologia ehkäisee myös hiusten pörröisyyttä.

ghd Aura Air Hair Dryer lisää kiiltoa 38 %

Aura Air -hiustenkuivaaja eroaa muista markkinoilla olevista fööneistä Laminair-teknologiallaan, keskitetymmällä ilmavirrallaan ja tasaisemmalla lämpötilallaan. Se tekee hiuksista äärimmäisen pehmeät ja 38 % kiiltävämmät.

Sopii sekä oikea- että vasenkätisille

Ghd Aura Air Hair Dryerissä on erityisen muotoilunsa ansiosta kahva, joka sopii sekä oikea- että vasenkätisille. Hiustenkuivaajan ergonominen muotoilu istuu täydellisesti käteen ja sitä on miellyttävää käyttää. Siinä on myös 4 metriä pitkä, joustava johto, jonka ansiosta voit liikkua vapaasti fööniä käyttäessäsi.

ghd Aura Air Dryer -hiustenkuivaimessa on Cool Shot -toiminto

Hiustenkuivaajassa on Cool Shot -toiminto, jonka ansiosta voit helposti viilentää ja korjata kampaustasi. Föönissä on myös Cool-Wal l-teknologiaa, joka varmistaa, hiustenkuivaimen ulkopuoli ja suutin eivät lämpene yli 44°C.Tämän toiminnon ansiosta voit föönata lähempää hiuspohjaa ja luoda lisää tuuheutta ja nostetta hiusjuuriin. Lisäksi voit muotoilla kampausta hiusten ollessa kuivat.

-Halutessasi ostaa todella hyvän hiustenkuivaajan verkosta, suosittelemme ghd:tä.

ghd Aura Air

Neljä metriä pitkä johto

Ghd Aura Airin ulkopuoli ei kuumene, ja sitä voi helposti käyttää ilman pelkoa itsensä polttamisesta. Myös suutin on suunniteltu niin, että se ei lämpene, ja ilmavirta ei koskaan lämpene kuin maksimissaan 44 asteeseen. Sen ansiosta hiustenkuivainta voi käyttää aivan hiuspohjan lähellä ilman, että se palaa. Moottori lisää kierroksia ylös ja alas käytön aikana - tämä todistaa, kuinka tehokas moottori on.

Paino: noin 510 g

Suuttimen halkaisija: 5,5 cm

Ostetaan yleensä yhdessä

190,40 €
243,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019