Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 30 arvioon
1
3
3
3
20
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ghd
Air Hair Dryer Kit

30 Arvosana
153,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Ghd Air Kit -pakkaus sisältää kolme työkalua täydellisen tyylin luomiseen. Luot vaivattomasti salonkilaatuisen lopputuloksen ghd Air -hiustenkuivaajan, diffuusorin ja ammattilaislaatuisen Ceramic Brush -harjan avulla.

Pakkauksen sisältö:

ghd Air

Koe elämäsi parhain hiusten kuivaus ghd Air -hiustenkuivaajan avulla. Sen nykyaikaiset ominaisuudet nostavat hiusten kuivauksen uudelle tasolle. Moottorin teho on 2100 W, mikä takaa huipputehoisen kuivauksen. Hiustenkuivaajassa hyödynnetty edistyksellinen ioniteknologia mahdollistaa pehmeät ja kiiltävät hiukset sekä vähentää pörröisyyttä. Lisäksi sen vaikutus on hiusten luontaisia ominaisuuksia vahvistava, lopputuloksena suoremmat hiukset ilman suoristusrautaa.

ghd Ceramic Brush & Clips

Keraaminen harja on täydellinen apu tuuheiden kampausten ja ilmavien hiusten luomiseen.

ghd Air Diffuser

Diffuusorin pyöristetyt kärjet kohottavat ja erottavat hiuksia, mikä takaa tuuhean ja kestävän kampauksen. Kampauksesi saa aina salonkilaatuisen viimeistelyn, olipa toiveesi pörröisyyden taltuttaminen luonnonkiharoista hiuksista tai suorien hiusten muuntaminen aaltoileviksi.

Ostetaan yleensä yhdessä

166,57 €
164,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020