1 käyttäjäkuva
fudge

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

fudge
Care
Xpander Pakkaus

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
32,90 €Suos. hinta 45,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Xpander Gelée Shampoo on sulfaatiton ja tuuheutta lisäävä geelishampoo, joka antaa hiuksille kevyen ja ilmavan tunteen ja välitöntä volyymia, joka kestää koko päivän. Shampoo sisältää kofeiinia ja ginsengiä, jotka stimuloivat hiuspohjaa ja hiusten kasvua. Sisältää Opti-plex™ -teknologian, joka vahvistaa ja suojaa hiuksia pitäen ne täydellisessä kunnossa. Opti-Plex sisältää hydrogeneroitua kasviproteiinia, joka vahvistaa hiuksia niin sisältä kuin ulkoa jättäen ne vahvoiksi, kiiltäviksi ja tasaisiksi.

Abil ME 45 toimii tärkeä kosteuttajana ja auttaa myös suojaamaan hiuksia värin haalenemiselta sekä lämmön, muotoilun ja ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. Shampoo tekee hiuksista 180 % tuuheammat ja 85 % vahvemmat.

250 ml

Xpander Gelée Conditioner on tuuheuttava hoitoaine, joka antaa hiuksille kevyen ja ilmavan tunteen sekä välitöntä volyymia, joka kestää koko päivän. Sisältää Opti-plex™ -teknologian, joka vahvistaa ja suojaa hiuksia pitäen ne täydellisessä kunnossa. Opti-Plex sisältää hydrogeneroitua kasviproteiinia, joka vahvistaa hiuksia niin sisältä kuin ulkoa jättäen ne vahvoiksi, kiiltäviksi ja tasaisiksi.

Abil ME 45 toimii tärkeä kosteuttajana ja auttaa myös suojaamaan hiuksia värin haalenemiselta sekä lämmön, muotoilun ja ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. Hoitoaine tekee hiuksista 180 % tuuheammat ja 85 % vahvemmat.

250 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019