2 käyttäjäkuvat
fudge

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.4

Perustuu 29 arvioon
2
0
1
6
20
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • Hyödyllisin positiivinen
    5 kuukautta sitten

    Paras hopea shampoo ja hoitoaine

    Hyvin pitää hiukset vaaleana, ei keltaisena. Hiukseni ovat joka päiväisen uimisen ja saunomisen takia kovilla. Fudge on pitänyt hiukset hyvässä kunnossa. Suosittelen jokaiselle joka haluaa hiuksilleen hyvää hopea shampoota-ja hoitoainetta. Fudge on siihen vastaus.
    4 tykkää

fudge
Clean Blonde
Care Damage Rewind Pakkaus

29 Arvosana
26,50 €Suos. hinta 45,50 €40
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo on sulfaatiton shampoo, jossa on intensiivistä ja tehokasta violettia mikropigmenttiä, joka poistaa välittömästi vaaleiden hiusten keltaisia sävyjä. Sisältää Opti-plex™ -teknologian, joka vahvistaa ja suojaa hiuksia pitäen ne täydellisessä kunnossa.

Opti-Plex sisältää hydrogeneroitua kasviperäistä proteiinia, joka vahvistaa hiuksia niin sisältä kuin ulkoakin ja jättää hiukset vahvemmiksi, kiiltävimmiksi ja tasaisemmiksi. Abil ME 45 toimii tärkeänä kosteuttajana ja auttaa myös suojaamaan hiuksia värin haalistumiselta ja lämpömuotoilun sekä ympäristö aiheuttamilta vaurioilta. Shampoo tekee hiuksista 90 % vahvemmat ja tuplasti pehmeämmät.

250 ml

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Conditioner

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Conditioner on hoitoaine, jossa on tehokasta violettia mikropigmenttiä, joka poistaa välittömästi vaaleiden hiusten keltaisia sävyjä. Sisältää Opti-plex™ -teknologian, joka vahvistaa ja suojaa hiuksia pitäen ne täydellisessä kunnossa.

Opti-Plex sisältää hydrogeneroitua kasviperäistä proteiinia, joka vahvistaa hiuksia niin sisältä kuin ulkoakin ja jättää hiukset vahvemmiksi, kiiltävimmiksi ja tasaisemmiksi. Abil ME 45 toimii tärkeänä kosteuttajana ja auttaa myös suojaamaan hiuksia värin haalistumiselta ja lämpömuotoilun sekä ympäristö aiheuttamilta vaurioilta. Hoitoaine tekee hiuksista 90 % vahvemmat ja tuplasti pehmeämmät.

250 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

41,40 €
69,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020