2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.9

Perustuu 21 arvioon
0
0
0
2
19
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Foreo
UFO
mini Mint

21 Arvosana
99,00 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

UFO Mini älykasvohoito

TUO IHOSI HEHKU ESIIN

UFO Mini tarjoaa kasvohoidon, joka on kätevä, helppo ja luotu antamaan sinulle älykäs vaihtoehto kasvohoidolle - huolimatta siitä, oletko kotona tai matkalla. Tuote hyödyntää LED-valoterapiaa ja lämpöterapiaa, jotka yhdessä T-Sonic-värähtelyn ja UFO Minin innovatiivisen teknologian kanssa saavat kasvonaamioiden ainesosat imeytymään syvemmälle ihon kerroksiin. Lopputuloksena on loistavampi iho täynnä hehkua - vain 90 sekunnissa.

HYPER-INFUSION

Lämpö avaa ihohuokosia, mikä auttaa ihonhoitotuotteita imeytymään ja parantaa ainesosien kykyä tunkeutua ihoon. T-Sonic-värähtely auttaa valoa pääsemään syvemmälle ihohuokosiin ja antaa rentouttavan kasvohoidon samalla, kun se saa ihonhoitotuotteet imeytymään paremmin.

TULEVAISUUDEN IHONHOITO

Toisin kuin tavanomaiset kangasnaamiot, UFO Mini tarjoaa ylivertaiset hoitotulokset jo 90 sekunnissa. Lämpöterapian, T-Sonic™-värähtelyn ja kasvonaamion tehoaineiden yhdistelmä punaisella, sinisellä ja vihreällä LED-valolla mahdollistavat rentouttavan, tehokkaan ja ammattimaisen spa-hoidon kotioloissa.

UUSI INNOVAATIO KASVONAAMIOIDEN SARALLA

FOREO UFO mini liukuu iholla vaivattomasti ja aktivoi FOREOlle erityisesti kehitettyjen, korealaisten kangasnaamioiden ainesosia. UFO-aktivoitavat naamiot on valmistettu pehmeästä mikrokuidusta, kyllästetty kasvi- ja hedelmäuutteilla, kasviöljyillä sekä luonnollisella hedelmävedellä. FOREO app -mobiilisovelluksen avulla hallinnoit tarkasti UFO minin asetuksia sekä tehostat hoitorutiineja entisestään.

 • 90 sekuntia kestävä hoito toimii yhdessä UFO-aktivoituvien naamioiden kanssa.
 • UFO Mini hyödyntää Hyper-Infusion-teknologiaa, joka yhdistää ihohuokosia avaavan lämmön ja T-Sonic-värähtelyn, jotka auttavat naamion ainesosia tunkeutumaan ihon sisempiin kerroksiin.
 • Jokainen hoito yhdistää valikoidun yhdistelmän lämpöä ja värähtelytehoa antaakseen maksimaalisen vaikutuksen ja rentouttavan kasvohieronnan.
 • UFO Mini hyödyntää LED-valoterapiahoitoa voidakseen antaa kolme eri käsittelyä: anti aging (punainen LED-valo), hehku (vihreä LED-valo) ja anti-akne (sininen LED-valo).
 • Punainen LED-valo häivyttää ikääntymisen merkkejä ja stimuloi kollageenin tuotantoa tehden ihosta nuorekkaamman näköisen.
 • Vihreä LED-valo kirkastaa sameaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä tehden kasvoista heleämmät.
 • Sininen LED-valo tappaa epäpuhtauksia aiheuttavat bakteerit ja stimuloi pintaverenkiertoa.
 • UFO Mini toimii yhdessä FOREO-applikaation kanssa, jotta saat siitä kaiken hyödyn irti ja jotta voit kontrolloida T-Sonic-värähtelyjen intensiteettiä, valon voimattuutta ja lämpöä.
 • Valmistettu lääketieteellisestä silikonista.
 • USB-ladattava, 100 % vedenkestävä.
 • 2 vuoden takuu.

1. Lataa FOREO-applikaatio ja seuraa ohjeita yhdistääksesi sen UFO Mini -laitteesi kanssa. Applikaatiossa skannaat viivakoodin naamion takapuolelta. Silloin ohjelma valitsee oikean ohjelman ja synkronoi sen UFO Miniin.

2. Poista läpinäkyvä rengas laitteesta ja ota esiin valitsemasi UFO-naamio. Kiinnitä naamio UFO Miniin "painamalla" rengas takaisin paikoilleen, FOREO-logo ylöspäin.

3. Nauti! Liikuta UFO Miniä hellävaraisesti puhdistetulla, kuivalla iholla ja hiero koostumusta pyörivin liikkein, kunnes laite sammuu automaattisesti ja kertoo hoitosi päättymisestä.

4. Viimeinen silaus. Käytä sormia taputellaksesi hellävaraisesti loppu seerumi iholle, kunnes se on täysin imeytynyt. Viimeistele hoito kosteuttavalla kasvovoiteella.

Ostoksissa lahja

Foreo
UFO Mask Make My Day GWP
Suos. hinta 12,50 €
Osta vapaavalintainen UFO2 tai UFO mini 2 ja saat UFO Mask Make My Dayn kaupan päälle! 🛸

Ostetaan yleensä yhdessä

118,90 €
128,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020