4 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 73 arvioon
2
3
4
13
51
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Foreo
LUNA Play Plus
LUNA Play Plus Purple

73 Arvosana
49,00 €

Lisää sävyjä

Uraauurtava kasvoharja, joka jättää ihon loistavan kauniiksi - LUNA™ Play Plus on täydellinen johdatus FOREON ihonhoitotuotteiden maailmaan. 8000 T-Sonic™-värähtelyä minuutissa takaa kasvojen puhdistuksen, joka antaa hehkua, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa 99,5 % liasta, öljystä ja meikinjäämistä.

LUNA™ Play Plus -kasvoharjassa on suurempi harjaspää ja pidemmät silikoniharjakset, jotka takaavat pehmeämmän ja edistyneemmän puhdistusvoiman. T-Sonic™-harja hyödyntää vaihdettavissa olevaa AAA-paristoa, mikä mahdollistaa pidemmän käyttöiän.

LUNA™ Play Plus -laitteessa käytetty lääketieteellinen silikoni on 35 kertaa hygieenisempää kuin nailonharjakset*, koska se kuivuu nopeasti eikä ole huokoinen materiaali. Ehkäisee bakteereita. Pehmeä silikoni on myös hellävarainen iholle, hypoallergeeninen eikä se sisällä ftalaatteja tai BPA:ta. Ergonominen ja kevyt T-Sonic™-harja on miellyttävä käyttää ja se on myös helppo ottaa mukaan minne vain - vaihtopäitä ei tarvita.

Käytä kasvoharjaa minuutin ajan kaksi kertaa päivässä yhdessä suosikkipuhdistusaineesi kanssa saadaksesi huomattavasti kauniimman ihon.

*Perustuu kliinisiin testeihin.

Käyttö:

  1. Levitä normaali puhdistusaineesi. Kostuta LUNA™ Play Plus ja aktivoi se.
  2. Hiero kasvoja kevyesti LUNA™ Play Plus -kasvoharjalla minuutin ajan.
  3. Huuhtele ja kuivaa kasvosi. LEvitä suosikkipuhdistustuotteesi.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020