Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.

Foreo LUNA Play Plus Pearl Pink

36 Arvosana
51,50 €

Lisää sävyjä

Uraauurtava kasvoharja, joka jättää ihon loistavan kauniiksi - LUNA™ Play Plus on täydellinen johdatus FOREON ihonhoitotuotteiden maailmaan. 8000 T-Sonic™-värähtelyä minuutissa takaa kasvojen puhdistuksen, joka antaa hehkua, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa 99,5 % liasta, öljystä ja meikinjäämistä.

LUNA™ Play Plus -kasvoharjassa on suurempi harjaspää ja pidemmät silikoniharjakset, jotka takaavat pehmeämmän ja edistyneemmän puhdistusvoiman. T-Sonic™-harja hyödyntää vaihdettavissa olevaa AAA-paristoa, mikä mahdollistaa pidemmän käyttöiän.

LUNA™ Play Plus -laitteessa käytetty lääketieteellinen silikoni on 35 kertaa hygieenisempää kuin nailonharjakset*, koska se kuivuu nopeasti eikä ole huokoinen materiaali. Ehkäisee bakteereita. Pehmeä silikoni on myös hellävarainen iholle, hypoallergeeninen eikä se sisällä ftalaatteja tai BPA:ta. Ergonominen ja kevyt T-Sonic™-harja on miellyttävä käyttää ja se on myös helppo ottaa mukaan minne vain - vaihtopäitä ei tarvita.

Käytä kasvoharjaa minuutin ajan kaksi kertaa päivässä yhdessä suosikkipuhdistusaineesi kanssa saadaksesi huomattavasti kauniimman ihon.

*Perustuu kliinisiin testeihin.

Käyttö:

  1. Levitä normaali puhdistusaineesi. Kostuta LUNA™ Play Plus ja aktivoi se.
  2. Hiero kasvoja kevyesti LUNA™ Play Plus -kasvoharjalla minuutin ajan.
  3. Huuhtele ja kuivaa kasvosi. LEvitä suosikkipuhdistustuotteesi.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4.4

Perustuu 36 arvioon
1
1
3
7
24

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019