Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Foreo
ISSA Mikro Sunflower

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
98,00 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Oikea tuote pienille, 0-5 -vuotiaille hammasharjaintoilijoille!

ISSA Mikro on ainoa lasten sähköhammasharja, joka yhdistää silikoniharjakset ja pehmeät värähtelyt, minkä ansiosta se on turvallinen, tehokas ja hauska tapa opettaa lapsille hampaiden harjaaminen.

Hellävaraista ja innovatiivista suunhoitoa

ISSA Mikro -sähköhammasharja johdattaa hellävaraisesti värähtelyteknologiansa pehmeiden silikoniharjasten läpi. Kaksi valinnaista ohjelmaa. Harjaustila puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti hampaat, ja hierontatila antaa rauhoittavan ienhieronnan samalla, kun lapsia kannustetaan aloittamaan oikeanlainen hampaiden harjaamisrutiini jo pienenä.

0-6 kuukautta

Jo ennen kuin hampaita on näkyvissä, voi suun bakteerien määrää vähentää ISSA Mikron avulla. Poistaa ruokajäämät ja vähentää hampaiden herkkyyttä ja kutinaa.

6 kuukautta - 5 vuotta

ISSA Mikro takaa tarkan maitohampaiden puhdistuksen peittämällä jokaisen hampaan kaikista kulmista. Antaa samalla hellävaraisen ienhieronnan, joka helpottaa herkkien ienten ärsytystä ennen kuin hampaat tulevat näkyviin.

Vinkkejä vanhemmille

Pikkulapset rakastavat tehdä samoja asioita kuin heidän vanhempansa, joten kokeilkaa harjata hampaat yhdessä. Tehdäksesi siitä vielä hauskempaa, kokeilkaa käyttää toisiinsa sopivia ISSA-sähköhammasharjoja!

Harjaa hampaat mukavan musiikin tahtiin 2 minuutin jaan.

Vuorotelkaa ja harjatkaa toistenne hampaat!

Anna lapsesi harjata sinun hampaasi ja harjaa sitten itse hänen hampaansa.

  • Levitä - laita harjaan hammastahnaa tai rauhoittavaa hammasgeeliä ja paina ISSA Mikro päälle. Valitse joko hierontatila tai harjaustila, riippuen lapsesi tarpeista.
  • Harjaa - Käytä samaan tapaan kuin tavallista hammasharjaa ja harjaa hampaat ja ikenet pyörivin liikkein 2 minuutin ajan.
  • Huuhtele - Huuhtele suu ja ISSA Mikro vedellä.

Ostetaan yleensä yhdessä

110,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020