Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.9

Perustuu 59 arvioon
4
7
10
6
32
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

EVY
Sunscreen Mousse SPF50 100 ml

59 Arvosana
17,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

100 ml150 ml
Kuvaus
Ainesosat

EVY SPF50 on korkeatehoinen tuote, joka sopii myös kaikkein herkimmille. Voidaan käyttää myös täydentävänä tuotteena herkille alueille, kuten olkapäille ja kasvoille. Tuotteemme sopivat loistavasti kasvoille, joka päivä. Siksi olemme lisänneet niihin C-vitamiinia ja E-vitamiinia, jota löytyy aina kaikista tuotteistamme, samoin kuin silkkiä ja kollageenia. Tämä ehkäisee ja korjaa ihovaurioita, joita aurinko voi aiheuttaa. Tuotetta ei tarvita kovin paljon. SPF50 ehkäisee noin 98 % auringonsäteistä.

EVYn peruskoostumus on patentoitu, lääketekninen keksintö, joka jakautuu koko ylimmäiseen ihokerrokseen sen sijaan, että se jäisi ihon pinnalle, kuten perinteiset aurinkosuojat. EVY ei katoa vedessä, hikoillessa tai pyyhekuivauksen aikana, ja se antaa erittäin tehokkaan suojan jopa 6 tunnin ajaksi.

Ilmava ja helposti levittyvä mousse helpottaa suositellun määrän annostelemista ja se on noin tuplasti riittoisampaa kuin voide. Koostumus sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle ja kasvoille. Rasvaton ja tahmaamaton, ei tuki ihohuokosia. Voidaan käyttää hiuspohjaan ja hiuksiin. Ei jätä kalvoa ja on mahtava meikin alla.

Koostumus vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja auttaa ylläpitämään ihon kosteutta ja ehkäisemään ärsytyksiä myös haastavissa olosuhteissa, kuten vahvassa auringonpaisteessa, tuulessa ja suolavedessä. Korkein mahdollinen UVA-suoja suhteessa UVB-suojaan, yli 90 % Boots Star Rating -testin mukaan. Ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia, hajusteita tai nanopartikkeleja. Aerosoli on säilytyspullo, joka vain päästää tuotetta ulos, mutta se ei koskaan avaudu eikä tuotteeseen pääse happea. Tuote ei pilaannu, pysyy bakteerittomana ja on kuin uusi siihen saakka, kunnes se on loppu.

EVYä suosittelevat ihotautilääkärit ja kosmetologit henkilöille, joilla on aurinkoihottuma/allergia. Sopii myös heille, jotka saavat usein ihoärsytystä muista aurinkotuotteista. Kaikki EVY-tuotteet ovat hypoallergeenisia, mikä tarkoittaa, etteivät ne ole aiheuttaneet allergisia reaktioita testeissä. Kehitetty ja valmistettu Ruotsissa vuodesta 1999 saakka.

150 ml

  • Kategoriat:Vartalo
  • Tuotenumero:
    1542-103-0100

Ostetaan yleensä yhdessä

35,00 €
45,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020