Eucerin

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Eucerin
pH5
Shower Oil Refill Hajusteeton 400 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
6,65 €Suos. hinta 9,50 €30
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Aktivoi ihon omaa suojaa pH5 Enzyme Protection -ainesosan ansiosta. Täyteläinen päivittäiseen puhdistukseen sopiva tuote, joka säilyttää ihon luonnollisen vastustuskyvyn ja suojaa kuivumiselta. Hajusteeton.

Eucerin pH5 Shower Oil sopii erityisesti herkälle iholle. Ainutlaatuinen yhdistelmä erittäin mietoja pinta-aktiivisia ainesosia, jotka suojaavat ihon omia entsyymejä. Täyttää tehokkaasti lipidivarastoja, minkä ansiosta iho tuntuu silkinsileältä. Ehkäisee ihon kuivumista, vaikka kävisit usein suihkussa. Hajusteeton.

Eucerin pH5 Shower Oilin sisältämät miedot pinta-aktiiviset aineet ovat todistetusti todella hellävaraisia ja sopivat sen vuoksi herkän ja helposti ärtyvän ihon puhdistamiseen.

Käyttö: Käytä Eucerin Shower Oilia päivittäin ylläpitääksesi ihon luonnollista suojaa. Täydennä Eucerin pH5 Lotion -voiteella saadaksesi parasta mahdollista hoitoa ja suojaa.

Mikäli sinulla on herkkä iho tai kärsit tyypin I allergioista: Eucerin pH5 Shower Oil on mieto puhdistusaine herkälle iholle ja se ehkäisee ihon kuivumista. Sopii myös allergiaherkälle iholle.

pH5

Terve iho on vartalon paras suoja ulkoisia tekijöitä vastaan. Ihon kuivuessa ja herkistyessä sen suojakerros heikkenee ja ihosta tulee entistä kuivempi ja herkempi.

Eucerin pH5 on kattava tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance System palauttaa ihon optimaalisen pH-tasapainon ja vahvistaa sen luonnollista puolustusjärjestelmää, minkä ansiosta ihosta tulee vastustuskykyisempi ympäristön tekijöille. Monet tuotteista sisältävät myös dexpantenolia, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan.

Kaikki sarjan tuotteet, joihin kuuluvat vartalovoiteet ja puhdistusaineet, on testattu kliinisesti ja dermatologisesti ja ne sopivat todistetusti päivittäiseen käyttöön kuivalle, herkälle ja allergia-alttiille iholle. Ne suojaavat ihoa kuivumiselta ja edistävät pitkäkestoista kosteutusta tehden ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen ja näköisen.

400 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

20,15 €
38,31 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020