Eucerin

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 3 arvioon
0
0
0
0
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Eucerin
Hyaluron-Filler
Eye Cream 15 ml

3 Arvosana
11,55 €Suos. hinta 16,50 €30
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Ryppyjä ehkäisevä silmänympärysvoide. Edistyksellinen koostumus aurinkosuojakertoimella (SPF) 15 ja UVA-suojalla, jotka on suunniteltu silmänympärysalueen ryppyjen ja juonteiden ehkäisemiseen.

Eucerin Hyaluron-Filler -silmänympärysvoide sopii erityisesti herkän silmänympärysihon naururyppyjen ehkäisemiseen. Tuote sisältää yhdistelmän korkea- ja matalamolekyylistä hyaluronihappoa, joka vaikuttaa sekä olemassa olevia että uusia ryppyjä ehkäisevästi. Lisäksi tuote sisältää bioaktiivista glysiini-saponiinia. Suojakertoimen (SPF) 15 ja UVA-suojan ansiosta tuote ehkäisee ennenaikaista silmänympärysihon ikääntymistä. Iho näyttää pehmeämmältä ja nuorekkaammalta.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Eucerin Hyaluron-Filler -silmänympärysvoide on tehokas ja hellävarainen iholle.

Käyttö: Levitä voidetta silmänympärysiholle varovasti sormenpäillä hieroen. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Valitse Eucerin Hyaluron-Filler -silmänympärysvoide, kun:

Haluat tehokkaan ryppyjä ehkäisevän voiteen, joka ei ärsytä herkkää ihoa. Eucerin Hyaluron-Filler -silmänympärysvoide on oftalmologisesti testattu ja hajusteeton.

Haluat häivyttää olemassa olevia silmänympärysalueen ryppyjä. Hyaluron-Filler-silmänympärysvoide sisältää korkea- ja matalamolykyylistä hyaluronihappoa, joka täyttää kaikenlaisia ryppyjä sisältäpäin.

Haluat suojata silmänympärysihoa rypyiltä tulevaisuudessa. Eucerin Hyaluron-Filler -silmänympärysvoiteessa on suojakerroin (SPF) 15 sekä UVA-filtteri, mikä ehkäisee ennenaikaista ihon ikääntymistä ja ryppyjen syvenemistä.

Hyaluron-Filler

Luonnolliset hyaluronihappopitoisuudet auttavat silottamaan juonteita ja täyttämään ryppyjä ihon ikääntyessä. Kaikki Eucerin Hyaluron-Filler -sarjan tuotteet ovat kliinisesti testattu ja ne sisältävät yhdistelmän lyhyitä ja pitkiä hyaluronihappoketjuja sekä bioaktiivista glysiini-saponiinia, jolla on todistetusti ihon oman hyaluronihapon tuotantoa edistävä vaikutus.

Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja saattaa olla ratkaisusi, mikäli juonteet ja rypyt ovat pääasiallinen ikääntymiseen liittyvä ongelmasi. Tuotteet eivät vain täytä tehokkaasti ryppyjä, vaan ovat myös hellävaraisia iholle.

15 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

18,45 €
28,55 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020