Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  7 kuukautta sitten

  Ylellinen päivävoide

  Tuote levittyy helposti, on nopeasti imeytyvä ja sopii hyvin meikin alle. Tuoksu on miellyttävä ja mieto, eikä tuote ärsytä tuoksusta huolimatta herkästi punaiseksi helahtelevaa ihoani. Iho tuntuu heti ensi kerrasta alkaen ravitulta ja hehkeältä. Maltan tuskin odottaa käytön pidempiaikaisia tuloksia! suosittelen!
  3 tykkää
 • 6 kuukautta sitten

  Hellivä päivävoide

  Voide on hyvin levittyvä. Lempeä, mutta napakka voide. Uv-suoja puuttuu. Mieto haju plussaa.
  2 tykkää

Eucerin
HYALURON-FILLER + ELASTICITY
Day Care 50 ml

2 Arvosana
20,65 €Suos. hinta 29,50 €30
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Daily Face Wash125 ml
5,31 €Suos. hinta 5,90 €
Kuvaus
Ainesosat

Päivävoide kypsälle iholle, SPF15 + UVA-suoja. Parantaa joustavuutta + täyttää syviä ryppyjä. Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Day Care vahvistaa ihon rakennetta, parantaa kimmoisuutta ja täyttää ryppyjä. Iho tuntuu kiinteämmältä ja näyttää raikkaammalta ja hehkuvammalta.

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen koostumus, jolla on useita hyötyjä, jotka ehkäisevät ikääntymistä.

Arktiini (aktiivinen ainesosa, jolla on todistetusti ihosolujen kollageenin muodostumista edistävä vaikutus) ja silymariini (tehokas antioksidantti, joka ehkäisee kollageenin ja elastiinin hajoamista ja parantaa ihon verenkiertoa solutasolla). Koostumus sisältää myös korkean pitoisuuden korkea- ja matalamolekyyylistä hyaluronihappoa, joka täyttää ryppyjä antaen näkyvän lopputuloksen. Iho tuntuu kiinteältä ja pehmeältä ja näyttää raikkaalta sekä kauniilta.

Lisäksi Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Day Care sisältää SPF15-suojakertoimen ja UVA-filtterin, jotka antavat lisäsuojan auringonsäteille, jotka saattavat pahentaa ryppyjä ja nopeuttaa ihon ikääntymisprosessia.

Käyttö: LEvitä aamuisin hyvin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle. Hiero varovasti ihoon. Vältä kosketusta silmien kanssa. Eucerin suosittelee HYALURON-FILLER + ELASTICITY Day Care -tuotteen käyttöä yhdessä Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Night Care ja Eucerin FILLER + ELASTICITY Facial Oil -tuotteiden kanssa.

Käytä tuotetta, mikäli..

Haluat päivävoiteen, joka vahvistaa ihon rakennetta, parantaa sen rakennetta ja häivyttää ryppyjä.

Arktiini, aktiivinen ainesosa, jolla on todistetusti ihosolujen kollageenin muodostumista edistävä vaikutus, ja silymariini, tehokas antioksidantti, joka ehkäisee kollageenin ja elastiinin hajoamista ja parantaa ihon verenkiertoa solutasolla. Sisältää myös hyaluronihappoa, joka täyttää ryppyjä näkyvästi.

Haluat suojata herkkää, ikääntyvää ihoa UV-säteiltä.

Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Day Care sisältää SPF15-suojakertoimen ja UVA-filtterin, joka antaa lisäsuojaa.

ELASTICITY

Ihon ikääntyessä sen rakenne muuttuu. Kimmoisuus, kiinteys, hehku ja vastustuskyky heikkenevät ja ryppyjä muodostuu enemmän. Joustavuuden heikkeneminen yhdistettynä syviin ryppyihin on ikääntyvän ihon yleinen huolenaihe.

Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY -tuotesarja on suunniteltu erityisesti näiden kahden ongelman ratkaisuun ja tarjoaa useita Anti Age -hyötyjä. Sekä tuotesarjan päivä- että yövoide sisältävät arktiinia (aktiivinen ainesosa, jolla on todistetusti ihosolujen kollageenin muodostumista edistävä vaikutus) ja silymariininia (tehokas antioksidantti, joka ehkäisee kollageenin ja elastiinin hajoamista ja parantaa ihon verenkiertoa solutasolla). Sisältää myös hyaluronihappoa, joka täyttää ryppyjä näkyvästi. Tuotteita täydentää tasoittava kasvoöljy, joka sisältää runsaasti tärkeitä öljyjä.

Voiteet ravitsevat ohuempaa, herkkää ihoa ja vahvistavat sen rakennetta parantamalla joustavuutta ja täyttämällä ryppyjä. Tasoittava ja ravitseva öljy parantaa ihon joustavuutta ja tekee sitä vastustuskykyisemmän. Kaikki tuotteen tekevät ihosta kiinteän ja pehmeän tuntuisen sekä raikkaan ja kauniin näköisen.

Ostetaan yleensä yhdessä

23,38 €
40,22 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020