Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
1
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Estée Lauder
Resillience Lift
Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Creme Dry SPF 15 50 ml

1 Arvosana
101,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

50 ml50 ml
Lyko
Daily Face Wash125 ml
5,31 €Suos. hinta 5,90 €

Näytä yhtä nuorelta kuin tunnet olevasi. Tämä intensiivisesti ravitseva voide tekee ihosta nuorekkaamman ja vastustuskykyisemmän sekä joustavan, täyteläisen ja hehkuvan. Sisältää kehittynyttä tripeptidiyhdistettä, joka on invitro-testeissä osoittanut lisäävän merkittävästi kollageenin määrää iholla (124 %) jo kolmessa päivässä. Iho tuntuu ja näyttää pehmeämmältä.

ANTAA KIINTEYTTÄ. Voide sisältää antioksidantteja ja laajaspektrisen SPF15-filtterin. Se auttaa ehkäisemään ihon kollageenin menetystä ja velttoa ihoa, joka aiheutuu ympäristötekijöistä. Auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kiinteyttä ja joustavuutta. Lisäksi innovatiivinen IR-Defense-teknologia auttaa säilyttämään ihon kosteusmuurin.

RAVITSEE. Ihosta tulee täyteläinen ja se säteilee elämää. Se saa kosteutta koko päivän ajan. 99 % naisista koki, että heidän ihonsa tuntui välittömästi kosteutetulta, pehmeämmältä ja sileämmältä.

*VÄHENTÄÄ JUONTEITA. Rypyt vähenevät huomattavasti. Iho näyttää sileämmältä. 91 % naisista koki, että heidän ihonsa näyttää nuorekkaammalta ja sen rakenne parantui - jo 4 viikon käytön jälkeen.**

Levitä aamulla seerumisi jälkeen.

50 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020