5 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.4

Perustuu 45 arvioon
2
1
4
6
32
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Estée Lauder
Advanced Night Repair Recovery Complex II 75 ml

45 Arvosana
105,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

75 ml50 ml30 ml

#1 seerumimme on nyt entistä parempi. Se pohjautuu vuosikymmenten DNA- ja kronobiologia-tutkimukseen ja on kehittynein seerumimme koskaan.

Uusi ChronoluxCB™ -teknologia työskentelee tehokkaasti puhdistaen soluja haitta-aineista yön aikana. Näin solut työskentelevät tehokkaasti ja iho uudistuu ja vahvistuu.

Kaikki ihon ikääntymisen merkit vähenevät merkittävästi ja ihosta tulee kauniimpi. Tuote ehkäisee kaiken negatiivisen ympäristön vaikutuksen (otsooni, epäpuhtaudet, UV-säteet) aiheuttamia ihovaurioita. Hyaluronihappo luo ihanteellisen ympäristön iholle, jotta se voi optimoida luonnollisen korjausprosessinsa samalla kun se kosteuttaa ja hoitaa ihoa syvältä.

Iho tuntuu pehmeämmältä, kosteutetummalta ja näyttää kuulaammalta ja tasaisemmalta. Täydellinen kaikille ihotyypeille. Tuoksuton, öljytön, ei aiheuta aknea, dermatologisesti ja oftamologisesti testattu.

75 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    2058-109-0075

Ostetaan yleensä yhdessä

136,70 €
184,00 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020