Egyptian Magic

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 26 arvioon
2
1
2
4
17
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Egyptian Magic
Egyptian Magic Skin Cream 59ml 59 ml

26 Arvosana
23,90 €Suos. hinta 26,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

59 ml118 ml

Voide, josta kaikki USA:ssa puhuvat - paljon puhuttu Egyptian Magic -voide kaikkiin tarkoituksiin. Siitä on 20 vuodessa tullut kulttituote ja se on ansainnut paikkansa tuhansien lojaaleiden asiakkaiden kosmetiikkalaukuissa.

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream on luonnollinen ihovoide, jota voidaan käyttää hoitamaan ihottumaa, ekseemaa, kuivaa ihoa, kuivia huulia, kuivia hiuksia, kuivia kynsinauhoja sekä myös kauneushoitona, kuten vartalovoiteena ja kasvohoitona. Voidetta voidaan käyttää myös pohjana ennen meikkiä. Sitä suosittelevat amerikkalaiset ihotautilääkärit ja sitä voidaan käyttää myös raskauden aikana.

Ennen käyttöä raskauden/imetyksen aikana, konsultoi lääkäriäsi.

Käyttö:

Suositeltu käyttö: pieni määrä tuotetta iholle ennen nukkumaanmenoa.

Käyttöalueet:

  • Ihottuma - luonnollinen voide on osoittautunut mahtavaksi käytettäväksi lähes kaiken tyyppisille ihottumille, myös allergisille reaktioille jotka johtuvat lääkkeistä, kemikaaleista, ympäristön ärsyttävistä aineista, hyönteisten puremista jne.
  • Hiustenhoito - monet asiakkaat ovat kertoneet käyttävänsä voidetta kosteuttavana hoitoaineena - menestyksekkäästi. Luonnolliset ainesosat palauttavat hiusten kiillon ja täyttävät ne luonnollisilla öljyillä.
  • Hieronta - voiteessa on kevyt koostumus, joten sitä voidaan käyttää hierontaöljynä. Luonnollinen, pitkäaikainen vaikutus samalla kun nautit hieronnastasi. Ihosi saa kaikki voiteen hyödyt ja hoitavat ominaisuudet. Iho jää hoidetuksi ja uudistuneeksi.
  • Huulivoide - Voide tekee ihmeitä huulillesi ja antaa niille uutta eloa!
  • After-Sun -voide - voidetta voidaan käyttää after sun -voiteena, koska se antaa ihanan tunteen ruskettuneelle ihollesi samalla kun se hoitaa sitä.
  • After Shave - ihosi on erityisen herkkä, kun ajat karvoja, ja usein siitä voi aiheutua arpia/ärsytystä. Egyptian Magicia voidaan käyttää after shavena pidentämään ihon luonnollista nuorekkuutta ja kauneutta. Se ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, jotka kuivattaisivat ihoa. Sen sijaan se sulkee pienet haavat ja hoitaa niitä luonnollisten ainesosien yhdistelmällä.
  • Kosteusvoide - usein voidetta käytetään ehkäisemään iho-ongelmia, kuten kutinaa, ärsytystä ja arpia, mutta sen käyttöä voidaan jatkaa kosteusvoiteena ja anti age -voiteena. Käyttämällä sitä kaksi kertaa päivässä se tekee ihmeitä ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä siihen, että Egyptian Magic on niin suosittu muoti- ja filmiteollisuudessa.
  • Arpien ehkäisyyn - monet amerikkalaiset asiakkaat ovat kommentoineet tuotteen “taianomaista” kykyä vähentää uusia arpia. Vaikka tuotetta ei suositella vanhoihin arpiin, tekee se ihmeitä uusille arville ja ihon värjäymille. Voiteella voi olla positiivinen vaikutus uusiin arpiin, jotka johtuvat esim plastiikkakirurgiasta.
  • Ekseemat & psoriasis - ekseemat ja proriasis ovat kaksi yleisintä iho-ongelmaa, ja niihin on paljon hoitoja - ja lääkärisi tietää mikä on sinulle parasta. Silti, noin kolmasosa amerikkalaisista asiakkaista on käyttänyt voidettamme ekseeman/psoriasiksen hoitoon. Voidetta suosittelevat lääkärit ympäri maailman, koska se ehkäisee ihoa kuivumasta. Egyptian Magic on ihanteellinen näihin ongelmiin. Konsultoi aina lääkäriäsi ennen tuotteen valintaa/käyttöä, kun sinulla on ekseema/psoriasis.

59 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

38,40 €
49,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020