Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Eco By Sonya
Super Fruit Toner 150 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
27,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Eco By Sonya Skin Compost Super Fruit Toner™ on virkistävä botaaninen ja monivaikutteinen vitamiinibooster, joka antaa puhtaan, kosteutetun ja hyvinvoivan ihon. Valmistettu vain luonnollisista ainesosista ja sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältää ananasta ja kakaduluukua, jotka sisältävät runsaasti hyaluronihappoa ja C-vitamiinia.

Vähentää ihon ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja punoitusta. Lisäksi ananas sisältää runsaasti AHA-happoa, joka edistää kollageenin tuotantoa. Sillä on myös kosteutta säilyttäviä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ei tuki ihohuokosia.

Skin Compost Super Fruit Toner™ - Suihkuta kevyesti puhtaalle, kuivalle iholle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Anna kuivua ennen muiden tuotteiden käyttöä. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät myös muita Eco by Sonya Skin -ihonhoitotuotteita. Lisäksi voit suihkuttaa sitä meikin päälle meikin kiinnittämiseksi, jotta se pysyy paikallaan koko päivän ajan.

150 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

54,00 €
45,13 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020