Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Dr Hauschka
Renewing Night Conditioner 50 amp

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa
Kuvaus
Ainesosat

Rasvaton yöhoito antaa ihon hengittää vapaasti ja muistuttaa sitä sen luonnollisesta uusiutumisprosessista. Renewing Night Conditioner normalisoi ihon toiminnot ja stimuloi ihon omaa aktiivisuutta. Kuiva iho oppii tuottamaan ja ylläpitämään kosteutta. Herkästä ihosta tulee vahvempi. Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon rasvantuotanto vähenee. Koostumus sisältää taikapähkinä-, madonnanlilja- ja hopeauutetta, joka stimuloi ihon luontaista uudistumisprosessia ja säätelee ihon aineenvaihduntaa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö:

Ihosolut uusiutuvat 28 päivän aikana. Sensitive Care on sovitettu ihon luonnolliseen rytmiin, ja sitä käytetään 28 päivän ajan. Suosittelemme, että sovitat kuurien määrä vuodessa ikääsi niin, että käytät vuodessa yhden kuurin kymmentä ikävuotta kohti (jos olet esimerkiksi 30-vuotias, käytä kolme kuuria vuodessa). Yhden ampullin sisältö levitetään aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille (myös huulille ja silmänympärysiholle), kaulalle, dekolteelle ja korvalehdille. Taputtele varovasti iholle käsin.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020