Dr.Ankerstjerne

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Dr.Ankerstjerne
The Sun Set

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
251,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
THE SUN SET on Dr. Ankerstjernin suositus kokonaisvaltaiseen ihonhoitorutiiniin sinulle, joka haluat myös käyttää UV-suojaa, jossa on laaja suoja ja korkea suojakerroin (SPF30 + UVA). Toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa. Tämä helppokäyttöinen setti sisältää kehittyneitä ihonhoitotuotteita, ja se on kaikki mitä tarvitset kokonaisvaltaiseen ja tehokkaaseen ihonhoitorutiiniin. Jokainen tuote sisältää korkean tiivisteen vitamiineja, antioksidantteja, muita aktiivisia ainesosia ja ravinteita. Tuotteet täydentävät toinen toisiaan ja antavat sinulle upean anti age -lopputuloksen. Ihostasi tulee terve, sileä ja kaunis!

Sisältö:
SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel 50 ml.
URBAN PROTECTION daycream 50 ml.
ANTI-AGE nigthcream 50 ml.
WASH the day off 150 ml.

Sopii kaikille ihotyypeille. SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel: anti age -seerumi, jota levitetään ennen päivä- ja yövoidetta niille ihoalueille, joihin haluat lisää kosteutta ja hehkua. URBAN PROTECTION daycream 50 ml: Keskitäyteläinen anti age -voide, jossa on laajaspektrinen UV-suoja (SPF30 + UV). Käytetään aamulla ja levitetään tarpeen mukaan. ANTI-AGE nightcream 50 ml: Runsas ja ravitseva anti age -voide, jota käytetään iltaisin. WASH the day off 150 ml: Puhdistusgeeli, joka poistaa tehokkaasti meikin ja lian. Käytetään iltasin tai aamuin illoin. Huuhtele vedellä.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020