Dermatrisse

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

2.8

Perustuu 70 arvioon
23
10
11
10
16
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Dermatrisse
Facial Peel Off Mask x5 10 ml

70 Arvosana
13,50 €Suos. hinta 14,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Taisteletko finnejä ja mustapäitä vastaan? Ei hätää, iho-ongelmilta pelastava kasvonaamio on täällä! Ihonhoidon luonnollinen mullistaja, joka puhdistaa ihohuokosia ja ehkäisee finnejä nopeasti ja vaivattomasti.

Vallankumouksellinen kasvonaamio on kätevä apu finnien ehkäisyyn ja poistaa mustapäitä, epäpuhtauksia sekä ylimääräistä rasvaa iholtasi. Kasvonaamio vetää ihostasi epäpuhtaudet, mustapäät, rasvan ja bakteerit, jotka aiheuttavat aknea. Lisäksi se auttaa estämään ihon punoitusta ja ärsytystä sekä vähentää arpia ja ehkäisee uusien finnien syntymistä.

Saat ihosi yhdessä hujauksessa paitsi näyttämään paremmalta, myös tuntumaan puhtaammalta, raikkaammalta ja pehmeämmältä kuin aiemmin. Ehkäise finnejä ja poista mustapäitä, epäpuhtauksia, kuollutta ihosolukkoa sekä ylimääräistä rasvaa.

Käyttö:

Levitä kasvonaamio iholle tavalliseen tapaan. Facial mask on kasvonaamioiden aatelia ja se poistaa tehokkaasti ja nopeasti mustapäitä, epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa sekä samalla ehkäisee finnejä. Kaikki tämä ilman viikkojen tai kuukausien odottelua.

Pese/kuivaa kasvosi. Levitä kasvonaamio tasaisesti. Vältä tuotteen joutumista silmiin, huulille tai hiuksiin. Anna kasvonaamion kuivua kunnolla (30-40min). Irrota kasvonaamio varovasti. Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä. Käytä 1-2 krt/vko.

Sisältö:

5 kpl Dermatrisse Peel Off Mask, 10ml

Aktiiviset ainesosat:

Sisältää aktiivisia ainesosia: Kaoliinisavi imee rasvaa ja likaa. Merestä saatavassa Maris Limus -uutteessa on paljon ravinteita ja kivennäisaineita. E-vitamiini (Tocopherol) on tehokas antioksidantti suojaavalla vaikutuksella. Hyaluronhappo on kosteuttava polysakkaridi, jota esiintyy luontaisesti ihossa. PVP muodostaa kasvonaamion kalvon, joka irrotetaan ihosta. Dermatrisse Facial Mask poistaa tehokkaasti rasvaa, likaa ja kuollutta ihosolukkoa ihoa ärsyttämättä.

Ostetaan yleensä yhdessä

36,00 €
40,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.