Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 3 arvioon
0
0
0
0
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Dermalogica
Age Smart
BioLumin C Serum 30 ml

3 Arvosana
94,50 €
Kuvaus
Ainesosat

BioLumin-C Serum antaa iholle maksimaalisen annoksen C-vitamiinia, enemmän hehkua ja tasaisemman rakenteen. Ehkäisee epätasaista pigmenttiä ja ihon sävystä tulee tasaisempi. Soluja uusivien ainesosien ansiosta myös ihon pinnasta tulee tasaisempi ja joustavuus paranee. Ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

Käyttö:

Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin. Viimeistele pehmentävällä kosteusvoiteella.

  • C-vitamiiniyhdiste: Kaksi ultrastabiilia C-vitamiinijohdannaista sekä ainutlaatuinen peptidi (palmitoyylitripeptidi-5) edistää ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Lopputuloksena on tasaisempi, sileämpi ja hehkuvampi iho.
  • Maitohappo: AHA-happo, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa, solujen uusiutumista ja valmistelee ihon muita aktiivisia ainesosia varten. Vaikuttaa heleyttävästi ja tasapainottaa ihon mikrobitasoa.
  • Pagod (Sophora Japonica Flower Extract). Japanilaisesta pagodapuusta peräisin oleva kukkauute sisältää flavonoideja, jotka ovat todella antioksidanttisia ja rauhoittavat vapaille radikaaleille altistunutta ihoa.
  • Chiasiemenöljyllä (Salvia Hispanica Oil) on antioksidanttisia ja pehmentäviä ominaisuuksia.

30 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1093-241-0030

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020