Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3

Perustuu 9 arvioon
2
0
3
4
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Depend
Nageltippar med Lim 100 Medium Square

9 Arvosana
9,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Medium, pyöreä muotoilu

Dependin kynsitipit ovat luonnollisia ja kauniita. Täydellinen muoto ja helppo kiinnittää. Jokainen kynsitippi on numeroitu, joten tiedät helposti, mikä tippi sopii mihinkin kynteesi.

Sisältää:

100 kynsitippiä, 3 g liimaa.

Käyttö:

  1. Puhdista kätesi huolellisesti, erityisesti kynnet ja kynsinauhat. Anna kuivua hyvin.
  2. Valitse kuhunkin kynteen sopiva kynsitippi. Mikäli et löydä täydellisesti sopivaa, valitse hieman isompi ja viilaa reunat.
  3. Levitä ohut kerros Dependin kynsiliimaa tipin siihen päähän, joka tulee kynttäsi vasten. HUOM! Älä levitä koko tipille. Avaa liima käyttämällä sinistä neulaa.
  4. Levitä rakennekynnet. Paina huolellisesti 5-10 sekuntia. HUOM! Ole huolellinen, ettei kynnen ja tipin väliin jää ilmakuplia, sillä ne voivat aiheuttaa infektioita. Mikäli ilmakuplia ilmenee, tulee kynsi kiinnittää uudestaan. Suosittelemme max 10 päivän käyttöä yhteen putkeen. Sitten kynsien tulee saada ilmaa, ennen kuin rakennekynnet voidaan jälleen levittää.
  5. Poisto: Käytä Dependin rakennekynsien poistoainetta. HUOM! Älä koskaan vedä tai revi rakennekynsiä, koska se voi vaurioittaa omia kynsiäsi.

Ostetaan yleensä yhdessä

17,40 €
15,39 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020