Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 3 arvioon
0
0
0
0
3
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Depend
Glamour Look Rosa med Blomma & Sten

3 Arvosana
9,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

0 ml0 ml0 ml

Täydellinen muoto, helppo levittää. Luonnollinen ja kaunis ulkonäkö. Jokainen rakennekynsi on numeroitu, jotta tiedät helposti, mikä rakennekynsi sopii mihinkin omaan kynteesi.

Käyttö:

  1. Puhdista kätesi huolellisesti, erityisesti kynnet ja kynsinauhat. Anna kuivua.
  2. Valitse jokaiseen kynteen sopiva rakennekynsi. Mikäli et löydä rakennekynttä joka sopisi täydellisesti, valitse hieman suurempi ja viilaa reunat.
  3. Levitä ohut kerros Dependin kynsiliimaa koko kynnelle. Huom! Ole varovainen, jottei liimaa joudu kynsinauhalle. Avaa liima käyttämällä sinistä neulaa.
  4. Levitä rakennekynnet. Paina huolellisesti 5-10 sekunnin ajan. HUOM! Ole huolellinen, ettei kynnen ja rakennekynnen väliin jää ilmaa, koska se voi aiheuttaa infektioita. Mikäli ilmakuplia jää, tulee kynsi kiinnittää uudelleen. Suosittelemme maksimissaan 10 päivän käyttöä putkeen. Sitten kynsien tulee saada hengittää ennen kuin rakennekynnet kiinnitetään jälleen.
  5. Rakennekynsien poistaminen. Käytä Dependin irtokynsien poistoainetta. Huom! Älä koskeen revi tai vedä rakennekynsiä, koska se voi vahingoittaa omia kynsiäsi.

24 kpl

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019