Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3

Perustuu 2 arvioon
1
0
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Depend
French Look Gelekit Oval

2 Arvosana
17,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Ranskalaistyylinen geelikärkipakkaus.

Kaikki, mitä tarvitset kynsien muotoiluun. 44 huippuohutta tippiä – uusi ainutlaatuinen malli.

Valmiiksi ranskalaistyylisten kärkien kiinnittäminen on helppoa, turvallista ja nopeaa. Käsittelyaika on 50 % lyhyempi, koska kärjet ovat valmiiksi ranskalaistyyliset, eivätkä siis vaadi ranskalaisen manikyyrin mukaista lakkausta. Kärjet ovat myös valmiiksi oikean pituiset, ja niissä on huippuohut kiinnityspinta, joten kärjen ja oman kynnen välistä saumaa ei ole tarpeen tasoittaa viilalla. Tarkat käyttöohjeet ovat pakkauksessa.

Käyttö:

  1. Puhdista kätesi ja kyntesi. Mikäli kynsissäsi on kynsilakkaa, poista se kynsilakanpoistoaineella (joka ei sisällä öljyä) ja pese kätesi haalealla vedellä (ei saippualla, koska se sisältää usein öljyä). Työnnä sitten varovasti kynsinauhat alas manikyyritikulla. Älä paina liian kovaa, koska voit vaurioittaa kynttä tai kynsinauhaa.
  2. Muotoile kynsien päät niin, että ne sopivat kynsitippiin.
  3. “Hio” varovasti kynnen pinta viilan 1. puolella (vaaleanpunainen).
  4. Valitse kullekin kynnellesi sopiva kynsitippi. Tipin pitää peittää kynsi leveydessä reunasta reunaan ja pituudessa yksi kolmasosa. Mikäli et löydä sopivaa tippiä, voit aina viilata isomman tipin reunoja, kunnes se sopii täydellisesti.
  5. Saadaksesi parhaan pidon, suosittelemme puhdistamaan kynnet viimeisen kerran öljyttömällä kynsilakanpoistoaineella. Tämän jälkeen kynsien pintaan ei saa koskea sormin, jotta kynteen, tippiin tai geeliin ei tule likaa ja bakteereja.
  6. Levitä sitten liima tipin takapuolella olevalle läpikuultavalle pinnalle. Liiman tulee peittää tippi reunasta reunaan. Paina tippiä kynttä vasten, niin että tipin takaosan pieni reuna koskee oman kyntesi reunaan. Älä jätä tipin ja kyntesi väliin ilmakuplia. Paina, kunnes liima on kuivunut. Voit tarvittaessa painaa tipin reunoja kynttä vasten manikyyritikulla.
  7. Aika levittää muotoilugeeli ja geeliaktivaattori (suojaa alusta käsittelyn ajaksi). HUOM! Aloita neljästä muusta sormesta ja jätä peukalo viimeiseksi molemmissa käsissä. Levitä ohut kerros muotoilugeeliä oman kyntesi ja tipin päälle. Geeliä ei saa tulla kynsinauhalle, joten levitä sitä noin 2 cm päähän kynsinauhasta. Suihkuta sitten noin 30 cm etäisyyden päästä yksi suihkaus geeliaktivaattoria per kynsi. (HUOM! Älä koskaan suihkuta enemmän kuin yksi suihkaus. Mikäli suihkutat enemmän, pinta tulee halkeilemaan). Kun pinta on täysin kuiva, toista sama vaihe kaksi kertaa. Yhteensä kolme levitystä muotoilugeeliä ja geeliaktivaattoria. (HUOM! Anna muotoilugeelin suuaukon kuivua ennen kuin suljet korkin, koska muuten se voi liimautua kiinni).
  8. Viimeistele käsittely kiillottamalla kynnet kiillotusviilalla. Olet nyt luonut kauniin, korkeakiiltoisen French lookin, joka kestää. Noin 1,5 viikon päästä villa ja tasoita kasvu. Levitä sitten lisää muotoilugeeliä ja geeliaktivaattoria - jotta raikastat kynnet ja pidennät kestoa.

Ostetaan yleensä yhdessä

20,80 €
Depend Everyday Eye Stylingpenna Vax/Concealer
26,05 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020