Depend

Vuoden 1990 paikkeilla ruotsalainen Depend vaihtoi näkökulmaa ja suuntausta. Yrityksen aloittaessa vuonna 1952 se keskittyi hiusten- ja ihonhoitotuotteisiin, mutta nyt päätettiin satsata kokonaan kynsituotteisiin. Se osoittautui menestysvedoksi. Yritys toimii yli 25 maassa, ja sitä pidetään nykyään maailmanlaajuisena toimijana alalla. Se ei ole ihme - Dependin tuotteet ovat vain niin hyviä. Tehokkaita, tyylikkäitä ja jännittäviä juttuja kynsiin todella hyvään hintaan. Lykolta löydät kaiken kynsilakoista kynsilakanpoistoaineisiin. Depend-tuotteiden ostaminen takaa laadun, kauneuden ja nopean muutoksen. Juuri sen, mitä kynnet tarvitsevat, yksinkertaisesti.

453 tuotetta
  • Suosituimmat valinnat
    Näytä kaikki
  • Suosituimmat valinnat
    Näytä kaikki

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

From Friday the 10th to Monday the 13th our Customer Service PROs are at home, painting Easter eggs and cuddling with the Easter Bunny. Happy Easter! 

Copyright 2020