1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.1

Perustuu 52 arvioon
4
2
8
10
28
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

DeoDoc
Fresh Coconut
Intimtvål

52 Arvosana
15,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

DeoDocin lääkäreiden kehittämä intiimisaippua on miellyttävän tuoksuinen ja jättää iholle sileän tunteen. Se on kehitetty erityisesti intiimialueelle ja siinä on optimaalinen pH luonnollisen pH-tasapainon säilyttämiseen ja samalla se on mieto ja hellävarainen. Tuotteen turvallisuuden ja korkean laadun varmistamiseksi intiimisaippua on kehitetty yhteistyössä 40 vuotta kokemusta omaavan gynekologian professorin kanssa. Kliiniseen kokemukseen perustuen tiedetään, että intiimisaippuat pH-arvolla 3,5 ärsyttävät ja aiheuttavat kutinaa, koska ne ovat liian happamia ulkoisten sukuelinten alueelle. Vaginan pH-arvo on 3,5, kun taas intiimialueen ihon pH on 5 (kuten muunkin ihon). Erona moniin muihin intiimisaippuoihin, joilla on liian alhainen pH (3,5), DeoDocin intiimisaippuan pH 5 sopii intiimialueen iholle.

Kohderyhmä:

Naiset, jotka arvostavat intiimihygieniaa ja etsivät turvallista ja hellävaraista intiimialueen puhdistusainetta sopivalla pH-arvolla.

Travel- friendly!

100 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

34,40 €
77,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019