87 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.7

Perustuu 129 arvioon
21
9
18
23
58
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  6 kuukautta sitten

  Hyvä värinpoisto

  Kyllä lähti kaikko tumma hiuksista. Ainoa että latvoissa oli violetti color mask, ja värinpoiston jälkeen latvat oli vihreät.
  #Arvonta
  2 tykkää
 • Hyödyllisin negatiivinen
  5 kuukautta sitten

  Ei toiminut

  Ei toiminut juurikaan omaan mustaan tukkaani. Väriä saattoi lähteä yksi aste kahden paketin jälkeen. (2 eri käsittelyä)
  Tukkani oli kerrostettu mustalla värillä noin puolivuotta.
  En tilaa uudelleen.
  2 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Todella tehokas ja hiuksia hoitava!

  Poistaa väriä todella tehokkaasti eikä kuluta hiusta niin kuin tavallinen värinpoisto. Suosittelen! Huomatkaa tosin että Colourless EI sovi suoravärin poistoon, ainoastaan kevyt- ja kestoväreihin!
  Tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  En suosittele

  Joo kyllähän tämä vaalensi hiukset mukavasti päiväksi?? Sen jälkeen hiukset alkoi mystisesti tummenemaan takaisin. Jos haluaa heittää rahat hukkaan ja saada hiuksiin mädän kananmunan hajun kannattaa tuote ostaa Ainut plussa että hiukset ei kärsineet.
  Tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Toimii!

  Toimi erittäin hyvin violettiinkin tukkaan. Ei poistanut aivan kaikkea kertymää kahden vuoden varrelta, mutta kokeilen toistaa uudestaan. Tukka tuntui inhottavan sileälle pesun jälkeen ja narskuvan puhtaalle. Hajusta isoa miinusta. Jäi pitkäksi aikaa tukkaan ja alkoi märkänä haista viemärille. Ihmiset jotka valittavat ”toimimattomuutta” eivät ota huomioon muuttuvia asioita mm.Kertymät, hiuksen laatu ym. Kannattaa kokeilla, sillä ei juurikaan vaurioita hiusta. Ja kyllä. Violetista tulee vihreä/sininen poiston jälkeen. Se on täysin normaalia.
  1 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Punainen väri lähti hyvin

  Punainen kestoväri lähti yhdellä paketilla erittäin tehokkaasti! Hiukset eivät kärsineet paljoa, pesujen jälkeen laitoin hiusmaskin niin eivät kuivuneet mahdottomasti. Todella tehokas!
  Paljon kului vettä ja aine haisee todella oudolle (viemäriltä? 😂), näistä yksi tähti pois.
  Monelle tuntuu käyneen sitä, että piakkoin väri tummuu takaisin alkupisteeseen (johtuen mahdollisesti huonosta huuhtelusta), toivotaan ettei itselle käy samoin.
  2 tykkää
 • 3 kuukautta sitten

  Vaalennus

  Vaalensi ihan hyvin tummanruskean tukan oranssiksi, mutta ekan hiustenpesun jälkeen tummeni takaisin tummanruskeaksi.. Rahat meni hukkaan.. 👎
  Tykkää

Colourless
Haircolour Remover Max Effect

129 Arvosana
14,50 €Suos. hinta 18,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Colourless Max Effect poistaa hiuksista kestovärin ja kevytvärin. Sisältää 25 % enemmän aktiivisia ainesosia, jotka eliminoivat tummaa väriä. Tämä äärimmäisen vahva koostumus poistaa mustan, punaisen ja tummanvaalean hiusvärin.

Odota muutama päivä – viikko, kunnes värjäät hiuksesi uudestaan.

Ostetaan yleensä yhdessä

23,40 €
50,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020