76 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.7

Perustuu 117 arvioon
18
9
17
20
53
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  4 kuukautta sitten

  Hyvä värinpoisto

  Kyllä lähti kaikko tumma hiuksista. Ainoa että latvoissa oli violetti color mask, ja värinpoiston jälkeen latvat oli vihreät.
  #Arvonta
  2 tykkää
 • Hyödyllisin negatiivinen
  3 kuukautta sitten

  Ei toiminut

  Ei toiminut juurikaan omaan mustaan tukkaani. Väriä saattoi lähteä yksi aste kahden paketin jälkeen. (2 eri käsittelyä)
  Tukkani oli kerrostettu mustalla värillä noin puolivuotta.
  En tilaa uudelleen.
  2 tykkää
 • 3 viikkoa sitten

  Toimii!

  Toimi erittäin hyvin violettiinkin tukkaan. Ei poistanut aivan kaikkea kertymää kahden vuoden varrelta, mutta kokeilen toistaa uudestaan. Tukka tuntui inhottavan sileälle pesun jälkeen ja narskuvan puhtaalle. Hajusta isoa miinusta. Jäi pitkäksi aikaa tukkaan ja alkoi märkänä haista viemärille. Ihmiset jotka valittavat ”toimimattomuutta” eivät ota huomioon muuttuvia asioita mm.Kertymät, hiuksen laatu ym. Kannattaa kokeilla, sillä ei juurikaan vaurioita hiusta. Ja kyllä. Violetista tulee vihreä/sininen poiston jälkeen. Se on täysin normaalia.
  1 tykkää
 • 4 viikkoa sitten

  Punainen väri lähti hyvin

  Punainen kestoväri lähti yhdellä paketilla erittäin tehokkaasti! Hiukset eivät kärsineet paljoa, pesujen jälkeen laitoin hiusmaskin niin eivät kuivuneet mahdottomasti. Todella tehokas!
  Paljon kului vettä ja aine haisee todella oudolle (viemäriltä? 😂), näistä yksi tähti pois.
  Monelle tuntuu käyneen sitä, että piakkoin väri tummuu takaisin alkupisteeseen (johtuen mahdollisesti huonosta huuhtelusta), toivotaan ettei itselle käy samoin.
  2 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Vaalennus

  Vaalensi ihan hyvin tummanruskean tukan oranssiksi, mutta ekan hiustenpesun jälkeen tummeni takaisin tummanruskeaksi.. Rahat meni hukkaan.. 👎
  Tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Uskomaton

  Olen värjännyt hiuksiani 15 vuotta mustaksi ja ruskeaksi jatkuvalla syötöllä enkä uskonut tämän tekevän juuri mitään, MUTTA, suunnilleen 2 tummuusasteesta tuli 7 yhdellä purkilla. Tehostin vaikutusta föönaamalla kelmun sisällä olevia hiuksia. Ainoa huono puoli oli karmaiseva haju, joka laukaisi yli vuorokauden kestävän päänsäryn
  1 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Loistava tuote

  Hyvä tuote, poistaa värikerrostumat tehokkaasti hiuksista niitä vahingoittamatta. Olen käyttänyt tätä nyt kahdesti, ensimmäisellä kerralla minulla oli tummanruskeat hiukset ja toisella kerralla punaiset. Molemmilla kerroilla väri lähti tasaisesti. Ja ihan oikeasti hiukseni ovat edelleen hyvässä kunnossa.
  Prosessi on hieman moniosaisempi, kuin mihin olen tottunut, mutta värinpoisto kannattaa tehdä ohjeita tarkkaan noudattaen, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.
  Ainoa negatiivinen asia tässä tuotteessa on se, että se ei mielestäni todellakaan ole raikkaan tuoksuinen, vaikka paketissa niin lukee. Mutta kuitenkin uskon, että se on raikkain mahdollinen tuoksu, jonka vastaavanlaiseen tuotteeseen saa. #kilpailu
  1 tykkää

Colourless
Haircolour Remover Max Effect

117 Arvosana
14,50 €Suos. hinta 17,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Colourless Max Effect poistaa hiuksista kestovärin ja kevytvärin. Sisältää 25 % enemmän aktiivisia ainesosia, jotka eliminoivat tummaa väriä. Tämä äärimmäisen vahva koostumus poistaa mustan, punaisen ja tummanvaalean hiusvärin.

Odota muutama päivä – viikko, kunnes värjäät hiuksesi uudestaan.

Ostetaan yleensä yhdessä

29,40 €
35,24 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020