58 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.8

Perustuu 89 arvioon
12
8
12
12
45
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  2 kuukautta sitten

  Hyvä värinpoisto

  Kyllä lähti kaikko tumma hiuksista. Ainoa että latvoissa oli violetti color mask, ja värinpoiston jälkeen latvat oli vihreät.
  #Arvonta
  2 tykkää
 • Hyödyllisin negatiivinen
  1 kuukausi sitten

  Ei toiminut

  Ei toiminut juurikaan omaan mustaan tukkaani. Väriä saattoi lähteä yksi aste kahden paketin jälkeen. (2 eri käsittelyä)
  Tukkani oli kerrostettu mustalla värillä noin puolivuotta.
  En tilaa uudelleen.
  2 tykkää
 • 1 viikko sitten

  Loistava tuote

  Hyvä tuote, poistaa värikerrostumat tehokkaasti hiuksista niitä vahingoittamatta. Olen käyttänyt tätä nyt kahdesti, ensimmäisellä kerralla minulla oli tummanruskeat hiukset ja toisella kerralla punaiset. Molemmilla kerroilla väri lähti tasaisesti. Ja ihan oikeasti hiukseni ovat edelleen hyvässä kunnossa.
  Prosessi on hieman moniosaisempi, kuin mihin olen tottunut, mutta värinpoisto kannattaa tehdä ohjeita tarkkaan noudattaen, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.
  Ainoa negatiivinen asia tässä tuotteessa on se, että se ei mielestäni todellakaan ole raikkaan tuoksuinen, vaikka paketissa niin lukee. Mutta kuitenkin uskon, että se on raikkain mahdollinen tuoksu, jonka vastaavanlaiseen tuotteeseen saa. #kilpailu
  1 tykkää
 • 2 viikkoa sitten

  Toimiva

  Niin kun kuvissa näkyy toimi mulla ainakin ihan hyvin mutta kun miettii että alla oli ihan vaalea blondi ja päällä vain yksi väri kerros (lukuun ottamatta tummia raita osioita) oletin että olisi tullut vaaleampi. Tukka kyllä pysyi hyvä kuntoisena ja väri vaaleni tasaisesti.
  1 tykkää
 • 3 viikkoa sitten

  Tyytyväinen.

  Vaalensi täydellisesti, eikä polttanut hiuksia niinkuin muut värinpoistot tähän mennessä. :) #kilpailu
  1 tykkää
 • 3 viikkoa sitten

  Positiivinen yllätys

  Violetti kestoväri lähti hiuksista, samoin aiemmatkin värit. Ihan yllätyin miten hiukset tulivat lähestulkoon ”omiksi” takaisin. Olen tosi tyytyväinen tähän tuotteeseen ja on onneksi tuli otettua kokeiluun.
  #kilpailu
  2 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Ei toimi

  Oli pelkkää rahan ja ajan tuhlausta. Kolme kertaa yhteensä kokeilin tätä värin poistoa ja kuvassa näkyy minkä väriset hiukseni ovat nyt ja missä kunnossa. Ei ollut ollenkaan hyvä tuote, yritin poistaa siis mustan ruskeaa väriä ja ei vaalentanut melkein ollenkaan hiusta tämä värinpoisto.
  Tykkää

Colourless
Haircolour Remover Max Effect

89 Arvosana
13,90 €Suos. hinta 16,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Colourless Max Effect poistaa hiuksista kestovärin ja kevytvärin. Sisältää 25 % enemmän aktiivisia ainesosia, jotka eliminoivat tummaa väriä. Tämä äärimmäisen vahva koostumus poistaa mustan, punaisen ja tummanvaalean hiusvärin.

Odota muutama päivä – viikko, kunnes värjäät hiuksesi uudestaan.

Ostetaan yleensä yhdessä

19,80 €
32,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020