Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Collistar
Pure Activ Collagen 30 ml + Micromagnetic Mask Collagen 30 st

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
37,90 €

Kokeilupakkaus, jossa mikromagneettinen naamio kaupan päälle.

Collistar Pure Actives Collagen: Antaa iholle luonnollista tukea ja tärkeitä proteiineja, jotka vastaavat ihon kollageenista. Ajan mittaan iho menettää sekä kiinteyttään että luonnollista hehkuaan, joten on tärkeää huolehtia siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Öljyllä on tehokas vaikutus ja se auttaa ehkäisemään juonteita ja ryppyjä ja syväkosteuttamaan tehden ihosta hehkuvan. Levitä hierovin liikkein puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin ja/tai illoin. Viimeistele kosteusvoiteellasi.

Collistar Hyaluronic Acid Bio-Magnetic Mask: migromagneetit ovat kiinni erittäin pehmeässä kankaassa. Naamio pysyy kasvoilla kuin toinen iho, minkä ansiosta se on erittäin käytännöllinen ja mukava. Naamio hyödyntää mikromagneettien energiaa, joka stimuloi ihoa. Magneettien vetovoiman ansiosta ihon solujen aineenvaihdunta ja mikroverenkierto optimoituvat. Se auttaa ehkäisemään nesteitä ja epäpuhtauksia sekä parantaa ihon omaa kykyä uudistua.

Jo 10 minuutissa ihosta tulee kosteutettu, kasvonpiirteistä selkeämmät ja tunnet olosi raikkaaksi ja rentoutuneeksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Kosteuttaa ja "kohottaa" ihon pintaa. Kiinteyttää ja antaa iholle elinvoimaa. Ehkäisee ryppyjä ja juonteita. Stimuloi ihon solujen aineenvaihduntaa. Ehkäisee väsymyksen merkkejä ja tekee kasvonpiirteistä levänneemmän näköiset sekä raikkaan hehkuvat.

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1747-362-0000

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020