Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.

Collistar Anticellulite Slimming Superconcentrate Night With Cell-Nocturne System And Sea Salt 200ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
38,80 €Suos. hinta 48,50 €

Collistar Night Anti-Cellulite Slimming Superconcentrate on kosmeettista selluliittia vastaan taisteleva tehotiiviste, joka auttaa tekemään ihosta kimmoisamman. Yökäyttöön suunniteltu muotoileva tuote sisältää Cell-Nocturne System® -yhdistettä, joka hyödyntää ihon omaa yöllistä biorytmiä hoitaen ihoa levon aikana.

Tiiviste auttaa tehostamaan nestekiertoa ja vähentämään turvotusta sekä stimuloimaan rasvoja hajottavien lipaasi-entsyymien toimintaa. Tiiviste auttaa lisäksi stimuloimaan kollageenisynteesiä saaden ihon tuntumaan kiinteämmältä. Erityinen Transcutol®-yhdiste tehostaa tuotteen toimintaa ja aktiiviaineiden imeytymistä.

Iho vaikuttaa kiinteämmältä ja kimmoisammalta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tiivisteen säännöllinen käyttö auttaa häivyttämään appelsiini-ihoa ja tekemään ihosta sileämmän näköisen.

Käyttö:

Hiero tuotetta hoidettaville vartalon ihoalueille säännöllisesti iltaisin ja anna sen vaikuttaa yön yli. Jatka tuotteen käyttöä ylläpitääksesi sen tuomaa vaikutusta.

200 ml

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019