1 käyttäjäkuva
Cocoa Brown

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.3

Perustuu 29 arvioon
7
3
4
4
11
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia
 • 1 kuukausi sitten

  Gick sönder vid första användningen!

  Fick först ett bra intryck av handsken, den kändes mjuk och fint att man kunde tvätta den i maskin. Men redan efter att jag använt den några sekunder sprack sömmen upp och det blev ett stort hål... så dålig!
  tykkää
  • jenni
   Lyko Asiakaspalvelu -
   1 kuukausi sitten
   Hej Linnéa! Så tråkigt att produkten gick sönder :( Om du har beställt handsken på Lyko.fi kan du göra en reklamation. För att registrera en reklamation loggar du in på Din användare och klickar på Mina sidor. Välj sedan Orderhistorik, klicka på rätt ordernummer, klicka Returnera och fyll i under vald produkt. Efter registrerad reklamationsförfrågan kommer du att kontaktas via mail för vidare instruktioner angående ditt ärende. Behöver du hjälp att registrera din reklamation så går det bra att kontakta vår kundtjänst på asiakaspalvelu@lyko.fi :)
   tykkää
  lähettääksesi kommentin

Cocoa Brown
Pink Tanning Mitt 150 ml

29 Arvosana
5,63 €Alkuperäishinta 7,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Cocoa Brown PINK TANNING MITT är ett viktigt verktyg för att tillämpa den perfekta solbrännan. Denna vante garanterar att du får en slät, jämn applicering samtidigt som det skyddar händerna från varje överföring. Lämplig för användning med alla sol produkter och skonsam nog för både ansikte och kropp.

För bästa resultat tvätta med tvål och vatten efter varje applikation och låt torka naturligt.

 

Ostetaan yleensä yhdessä

40,13 €
20,63 €

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.