2 käyttäjäkuvat
Cocoa Brown

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.3

Perustuu 32 arvioon
8
3
5
4
12
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia
 • 6 kuukautta sitten

  Gick sönder vid första användningen!

  Fick först ett bra intryck av handsken, den kändes mjuk och fint att man kunde tvätta den i maskin. Men redan efter att jag använt den några sekunder sprack sömmen upp och det blev ett stort hål... så dålig!
  Tykkää
  • Lyko Asiakaspalvelu
   6 kuukautta sitten
   Hej Linnéa! Så tråkigt att produkten gick sönder :( Om du har beställt handsken på Lyko.fi kan du göra en reklamation. För att registrera en reklamation loggar du in på Din användare och klickar på Mina sidor. Välj sedan Orderhistorik, klicka på rätt ordernummer, klicka Returnera och fyll i under vald produkt. Efter registrerad reklamationsförfrågan kommer du att kontaktas via mail för vidare instruktioner angående ditt ärende. Behöver du hjälp att registrera din reklamation så går det bra att kontakta vår kundtjänst på asiakaspalvelu@lyko.fi :)
   Tykkää

Cocoa Brown
Pink Tanning Mitt 150 ml

32 Arvosana
4,40 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Cocoa Brown PINK TANNING MITT är ett viktigt verktyg för att tillämpa den perfekta solbrännan. Denna vante garanterar att du får en slät, jämn applicering samtidigt som det skyddar händerna från varje överföring. Lämplig för användning med alla sol produkter och skonsam nog för både ansikte och kropp.

För bästa resultat tvätta med tvål och vatten efter varje applikation och låt torka naturligt.

 

Ostetaan yleensä yhdessä

15,90 €
20,80 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019